Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko: "Pirmo reizi spēlēju apstākļos, kad viss stadions ir par vienu komandu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Maksimenko: "Pirmo reizi spēlēju apstākļos, kad viss stadions ir par vienu komandu"
Vitālijs Maksimenko
Foto: skontofc.lv

Vitālijs Maksimenko sestdien aizvadījis pirmo pilno spēli Anglijā "Yeovil Town" sastāvā. Pēc mača viņš atklājis savus iespaidus.

Vitālijs Maksimenko sestdien pirmo reizi izgāja sākumsastāvā oficiālā spēlē Anglijā. Mūsu aizsargs palīdzēja bijušā Latvijas izlases galvenā trenera Gerija Džonsona vadītajai "Yeovil Town" ar 1:0 pārspēt "Crewe" Anglijas 3. spēcīgākajā līgā jeb "League One".

Par sajūtām pirms mača Maksimenko portālam skontofc.com sacījis: "Pirms spēles biju nedaudz uztraucies, jo praktiski nebiju spēlējis mēnesi un šī bija debija sākumsastāvā. Sākoties spēlei, partneri palīdzēja un tālāk viss bija mierīgi un par debiju vairāk nedomāju. Spēles laikā emocijas bija lieliskas, jo komanda cīnās par iekļūšanu "Championship" [2. spēcīgākajā līgā] un to bija atnākuši atbalstīt pieci tūkstoši skatītāju. Pirmo reizi spēlēju, kad viss stadions ir par vienu komandu, tas ir kaut kas neaprakstāms."

Maksimenko turpina: "Nedaudz vieglāk kļuva jau pēc pagājušās spēles, kad izgāju uz maiņu, jo tajā laikā vairāk vārtus neielaidām. Šodien galvenais bija uzvarēt un neielaist vārtus. Tas arī izdevās un gan man, gan komandai šī uzvara dos papildus pārliecību pirms "play-off" par tikšanu "Championship". Es ar komandu esmu pagarinājis līgumu līdz 8. maijam, kas ietver vēl vienu spēli pamatturnīrā un "play-off" pusfinālu, bet, ja komanda tiks finālā (19. maijs), tad būs vēlreiz jāpagarina īres līgums. Kaut arī esmu debitējis, katra spēle ir svarīga, jo ir sezonas beigas un ir sevi jāapliecina, lai ar mani rēķinātos pirms nākamās sezonas."

Maksimenko apliecināja, ka Džonsons Latviju nav aizmirsis: "Jā, jau pirmajā dienā, kad ierados klubā, mēs aprunājāmies, un viņš mani iztaujāja par Latvijas futbolu. Parunājām par spēlētājiem, kas bija viņa komandā, kā piemēram, Zemļinski, Stepanovu; ar ko viņi tagad nodarbojas utt. Arī par to, kas tagad vada valstsvienību un kā tai klājas."

Pilnu interviju ar Maksimenko lasiet šeit.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-21 10:21, pirms 11 gadiem
Nu jāvēl nostiprināties Yeovil rindās, priekšā ļoti atbildīgi mači. Un nebūtu slikti, runājot ar Džonsonu par Latvijas futbolu, uzslavēt vēl kādu no mūsu jaunajiem.

     [+] [-]

, 2013-04-21 10:51, pirms 11 gadiem
Veiksmi Vitālijam!

  +2 [+] [-]

, 2013-04-21 11:10, pirms 11 gadiem
Neticu. Latvijaa biezhi gadaas, ka abi skatiitaaji (vinji - arii viss stadions) ir par vienu un to pashu komandu.

     [+] [-]

, 2013-04-21 11:55, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Neticu. Latvijaa biezhi gadaas, ka abi skatiitaaji (vinji - arii viss stadions) ir par vienu un to pashu komandu.
un tu esi padonaks.