Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kovaļovs nosūtīts mājup, Savaļnieks pagaidām vēl paliek

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kovaļovs nosūtīts mājup, Savaļnieks pagaidām vēl paliek
Andrejs Kovaļovs (pa kreisi) pret Ruslanu Mingazovu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Poļu mediji vēsta, ka šīs valsts Ekstraklases klubs Bjalistokas „Jagiellonia” mājup nosūtījis Andreju Kovaļovu. Otrs mūsu futbolists, kurš ieradās uz pārbaudi šajā klubā, pagaidām vēl paliek.

Kā raksta ekstraklasa.net, Polijas šī brīža 8. spēcīgākais klubs Bjalistokas „Jagiellonia” Andreju Kovaļovu nosūtījis mājup. Diemžēl arī Roberta Savaļnieka gadījumā pozitīvisma maz – tiek rakstīts, ka atšķirībā no Kovaļova viņš vēl paliks „Jagiellonia” rīcībā, tomēr arī viņa sakarā cerību uz līgumu maz. Uz to norādot fakts, ka dienā, kad „Jagiellonia” spēlējusi divas spēles, Savaļnieks spēlējis pret 3. līgas komandu, nevis svarīgāko maču pret krietni spēcīgāko 1. līgas komandu Gdiņas „Arka”.

Tikmēr Vladimirs Kamešs vakar Turcijā uzspēlēja pret Čempionu līgas grupu turnīra komandu Viktoria”(Čehijas čempione). Kamešs uznāca uz maiņu 55. minūtē pie 0:0, bet viņa Permas „Amkar” zaudēja spēli ar 0:3.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Футбольный клуб "АМКАР" Пермь

  +1 [+] [-]

, 2014-01-21 11:51, pirms 11 gadiem
Kādi citi varianti paliek Kovaļovam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-21 17:12, pirms 11 gadiem
man gan šķiet,ka ar Savaļnieku poļi cer dabūt kādu līgumu, tā teikt, nākotnei. Sākumā uz īri aizsūtīs 1. līgā prakses gūšanai,ja parakstīs līgumu.

     [+] [-]

, 2014-01-21 18:55, pirms 11 gadiem
Labi, statistika ir viena lieta, bet prasmes jau viņam ir. Viens no tehniskākajiem Virslīgas spēlētājiem, tāpēc savādi, ka aizsūtīts prom. Varbūt vienkārši nav formā šobrīd. Raudzīsim, kur tālāk dosies un kādas būs iespējas, jo iepriekš viņš trenējās ar BFC Daugavu un stipri apšaubu, ka gribēs palikt Virslīgā. Par Savaļnieku piekritīšu puslaika teiktajam, jo viņš jau ir brīvais aģents. Tāpat, viņu piesaistot, no naudas summas nebūs jāšķirās un tur pārejas iespējamība tomēr reālāka nekā visu laiku bija Kovaļovam. Cerēsim, ka vismaz Roberts tomēr paliks Bjalistokā.