Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs: "Neizsaukšanu uz izlasi vairs nepārdzīvoju"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs: "Neizsaukšanu uz izlasi vairs nepārdzīvoju"
Viktors Morozs (pa kreisi) pret "Fulham"
Foto: www.cska.bg

Plkst. 20:00 pēc Latvijas laika šovakar Sofijā norisināsies ļoti gaidītais Bulgārijas galvaspilsētas derbijs starp divām nesamierināmajām pretiniecēm - Viktora Moroza pārstāvēto Sofijas "CSKA" un "Levski".

Šovakar abas komandas Sofijas derbijā savā starpā tiksies 171. reizi vēsturē. Līdz šim mazliet veiksmīgāk spēlējusi "Levski", kas uzvarējusi 76 cīņās, kamēr "CSKA" - 50. Vēl 44 reizes fiksēts neizšķirts. Mačs solās būt saistošs arī Latvijas futbola līdzjutējiem, jo Sofijas "CSKA" pārstāv mūsu pussargs Viktors Morozs. Bulgāru prese gan, šodien prognozējot iespējamos sākumsastāvus, Viktoram vietu starta vienpadsmitniekā neredz, tomēr Morozs pēdējā laikā savu vietu pamatsastāvā ir atkarojis un augstā līmenī spēlē regulāri - gan Bulgārijas čempionātā, gan UEFA Eiropas līgā. Sportacentrs.com vakar sazvanījās ar mūsu futbolistu, lai sīkāk uzzinātu par to, kā viņam klājas pirms gaidāmās milžu cīņas.

"Interese, kā vienmēr, pirms derbija starp "CSKA" un "Levski" ir ļoti liela, jo tādas spēles ir tikai divreiz gadā. Turklāt abas komandas tikko Eirokausos nospēlēja labi - varbūt rezultāti nebija lieliski, taču parādītais sniegums vērtējams labi. "Levski" labā mačā zaudēja "Villareal", savukārt mēs nospēlējām neizšķirti pret "Fulham", lai gan bijām pelnījuši uzvarēt. Tagad visi speciālisti gaida, ka parādīsim interesantu futbolu," stāsta Morozs.

"Vispār man tas bija pārsteigums, kad jau pirmajā spēlē treneris sāka man uzticēties, tāpēc spēlēju vairāk. Tomēr atslābināties nedrīkst, jo konkurence ir ļoti liela. Aptuveni desmit futbolistu ikreiz nemaz netiek pieteikumā, pietiekami daudz konkurentu ir arī vidējās līnijas centrā. Vienmēr jārāda laba līmeņa sniegums, lai nopelnītu vietu pamatsastāvā. Vairāk vai mazāk situācija man tagad ir labāka nekā bija pirms tam, cenšos darīt visu, lai nopelnītu trenera uzticību."

Morozs prognozēja, ka šodien stadions atšķirībā no mača pret "Fulham" būs pārpildīts: "Arī par "Fulham" interese bija liela, taču daži tūkstoši vietu palika brīvas. Šoreiz līdzjutēji būs gan no "CSKA", gan "Levski" pulka - paskatīsimies, vai būs pilns stadions. Visticamāk, būs gan. Par savu vietu pamatsastāvā vēl nezinu. Spriežot pēc treniņiem, trenerim ir kaut kādas speciālas taktiskās iestrādnes, bet konkrēts sastāvs vēl nav zināms. Spēlē pret "Fulham" tiku nomainīts pēc pirmā puslaika - treneris to pamatoja ar taktiskās shēmas maiņu, teikdams, lai esmu gatavs pret "Levski"."

"Arī finansiālā situācija te ir normāla. Ir bijis sliktāk. Mediju rakstītais, ka mums pēc spēlēm ir aizliegts mainīties ar krekliem, jo tie ir jātaupa [presē bija informācija, ka "CSKA" treneris Peņevs UEFA Eiropas līgas mačā pret Maskavas "Dinamo" tikai Morozam atļāvis samainīt kreklu ar draugu Hohlovu - aut]. Viss ir kārtībā - ģimene ar mani, laika apstākļi lieliski [smejas]. Latvijas izlase? Intereses nav... Cerību es neesmu zaudējis, ka mani varētu izsaukt, taču galvu par to vairs nelauzu. Esmu pārstājis ieciklēties uz to un pārdzīvot, vienkārši nereaģēju. Ja daudz par to domā, taču beigās atkal neizsauc - nav vajadzīga tā pārdzīvošana. Protams, zinu situāciju, ka Astafjevs pret Grieķiju spēlēt nevarēs. Kā jebkurš futbolists, es vēlos pārstāvēt nacionālo izlasi. Ja izlase būs ieinteresēta un izsauks, ar lielāko prieku ieradīšos. Izlasē vienmēr esmu gatavs spēlēt ar vislielāko prieku!"

  +3 [+] [-]

, 2009-09-20 14:00, pirms 15 gadiem
nu žēl jau žēl, ka Morozu neaicina un izlasi, bet viņa vietā liek Koļesničenko pamastastāvā. bet ir rezultāts, tātad trenerim taisnība. Lai veicas Morozam, ceru, ka iesitīs golu šodien

  +1 [+] [-]

, 2009-09-20 16:19, pirms 15 gadiem
Ceru, ka beidzot pienaaks briidis, kad tiks uzaicinaats
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-20 16:47, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: nu žēl jau žēl, ka Morozu neaicina un izlasi, bet viņa vietā liek Koļesničenko pamastastāvā. bet ir rezultāts, tātad trenerim taisnība. Lai veicas Morozam, ceru, ka iesitīs golu šodien
nekas jau uznakoso speli kolesnicenko vieta bus laizans

  -1 [+] [-]

, 2009-09-20 17:19, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: nu žēl jau žēl, ka Morozu neaicina un izlasi, bet viņa vietā liek Koļesničenko pamastastāvā. bet ir rezultāts, tātad trenerim taisnība. Lai veicas Morozam, ceru, ka iesitīs golu šodien
bet ja butu morozs iespejams butu vel labak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja