Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam uzvaras vārti, Rudņeva HSV šovakar spēlēs pret "Bayern"

Agris Suveizda

Gorkšam uzvaras vārti, Rudņeva HSV šovakar spēlēs pret "Bayern"
Kaspars Gorkšs
Foto: readingfc.co.uk

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs vakar pārbaudes spēlē Portugālē ar vārtu guvumu palīdzēja "Reading" sagraut "Olhanense" (5:1). Gorkšs laukumā pavadīja 60 minūtes un guva uzvaras vārtus. Savukārt Artjoma Rudņeva pārstāvētais "Hamburg" šovakar Menhengladbahā tiksies ar Minhenes "Bayern".

Kaspara Gorkša pārstāvētais "Reading" turpina gatavoties jaunajai sezonai un aizvadīja otro un noslēdzošo pārbaudes spēli treniņnometnē Portugālē. "Reading" vakar vakarā tikās ar Portugāles 14.spēcīgāko klubu "Olhanense", ar kuru pirms gada nospēlēja neizšķirti 1:1, un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 5:1. Pirmie vārtus 11.minūtē guva mājinieki, kuriem vēlāk bija vēl vairākas izdevības, taču pēc tam laukumā saimniekoja "Reading". Pirmā puslaika izskaņā "Reading" arī izvirzījās vadībā. Roistons Drente izpildīja stūra sitienu, Stjuarts Pīrss ar galvu bumbu pasita tālāk, bet punktu uzbrukumam 43.minūtē pielika Gorkšs - 2:1. Kaspars 60.minūtē pie rezultāta 3:1 tika nomainīts.

"Reading" tā bija trešā pārbaudes spēle šajā starpsezonā. Vispirms "Reading" ar 3:1 uzvarēja "Wycombe Wanderers", kas pēc spēka ceturtajā Anglijas līgā ieņēma 15.vietu, bet pirmajā mačā Portugālē cīnījās neizšķirti ar Portugāles čempionāta jaunpienācēju "Belenenses" (1:1). Pirmajā mačā Gorkšs aizvadīja pirmo puslaiku, bet pret "Belenenses" spēlēja pēdējās 30 minūtes. Jauno sezonu "Reading" sāks piektajā augustā, kad tiksies ar "Ipswich Town", bet līdz tam aizvadīs vēl trīs pārbaudes spēles - pret "Bristol City" (Anglijas pēc spēka 3.līga), "Swansea City" (Premjerlīga) un "Bristol Rovers" (pēc spēka otrā līga).

Savukārt šovakar nu jau sesto pārbaudes spēli gatavošanās procesa laikā aizvadīs Artjoma Rudņeva "Hamburg", kas "Telekom" kausa ietvaros Menhegladbahā spēlēs pret Eiropas šobrīd spēcīgāko klubu Minhenes "Bayern". Atkarībā no abu pusfinālu rezultātiem rītvakar "Hamburg" spēlēs vai nu pret Menhengladbahas, vai Dortmundes "Borussia". Starpsezonas ievadā "Hamburg" aizvadīja trīs pārbaudes mačus Austrijā (0:2 pret "Wacker Innsbruck", 7:0 pret "Zillertal-Auswahl" un 2:0 pret "Liefering"), bet pēc tam uzvarēja Braunšveigas "Eintracht" (0:0, 4:3 pendelēs), "Kobenhavn" (2:0) un "Anderlecht" (3:1). Rudņevs pagaidām vēl nav guvis nevienus vārtus. Ceturtajā augustā "Hamburg" gaidāma Vācijas kausa spēle, bet 11.augustā pirmajā Bundeslīgas kārtā "Hamburg" viesosies Gelzenkirhenē.

Izmantorie resursi:
Reading FC - The Official Site
HSV.de -  Alle aktuellen Informationen und...

  -3 [+] [-]

, 2013-07-20 12:46, pirms 11 gadiem
nu ko... tad tosts par to lai Artjoms šodien liek Manuelam līst savā tīklā pēc pāris bumbieriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-20 14:06, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Bayerns loģiski ņems, mazāk par 4 vārtu starpību nebūs, visticamāk 5:1, un vispār krieviski runājošais latvitietis paliks bešā.
Vispār jau krieviski runājošais krievs, kurš pārstāv Latvijas izlasi, un pret Bayern viņš labāk lai nemaz nespēlē, kāsiens 0-5.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 14:08, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskākais rakstīja: Par to Starikam vajadzēja padomāt!
Pahars ar viņu neauklēsies, ja nesāks sist golus, tad ātri viņu pasūtīs 3 mājas tālāk.

     [+] [-]

, 2013-07-20 16:45, pirms 11 gadiem
Lūk iemesls, kādeļ mūsu Latvija ir tur, kur tā ir
Man nāk smiekli par to cik tas ir nožēlojami no malas

     [+] [-]

, 2013-07-20 18:31, pirms 11 gadiem
Gorkšam reālas iespējas palikt Reading sastāvā!
Protams gadi nāk un nepaliek jau jaunāks.
Brīnums vispār par Drenti!
Sāka tip - Madrides Real sastāvā kā jauniņais.
beigu beigās ceļoja un reku šeku jau Rīdingā.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 20:35, pirms 11 gadiem
Artjomam laiks iesist golu, nebūtu slikti atklāt šīs sezonas kontu uzreiz pret šādu pretinieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja