Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņikam vēl viens skaists vārtu guvums pārbaudes spēlē

Rolands Eliņš

Cigaņikam vēl viens skaists vārtu guvums pārbaudes spēlē
Andrejs Cigaņiks. Foto: DAC 1904

Latvijas futbolists Andrejs Cigaņiks izcēlās ar vārtu guvumu Slovākijas kluba "DAC 1904" otrajā pārbaudes spēlē pēc kārtas, šoreiz palīdzot ar 2:0 pārspēt "Ferencvarosi" komandu.

Andrejs Cigaņiks pirms dažām dienām atzīmējās ar vārtu guvumu pārbaudes mačā pret "Petrzalka", Slovākijas otrās līgas komandu, bet šodien viņš devās sākumsastāvā pret "Ferencvarosi", 32-kārtējo Ungārijas čempioni, kas savā valstī uzvarējusi augstākajā līgā trīs reizes pēc kārtas.

Cigaņika pārstāvētā komanda izvirzījās vadībā 17. minūtē, un 28. minūtē Latvijas futbolists pārsvaru dubultoja. Cigaņiks pats iesāka ātro uzbrukumu, no centra līnijas iespēlējot bumbu kreisajā flangā. Cigaņiks turpināja doties uz soda laukumu, kur skrējienā saņēma piespēli. Cigaņiks bija palicis pret diviem aizsargiem, turklāt atradās nedaudz ieslīpi pret vārtiem, taču viņš veica vieglu, bet negaidītu un viltīgu sitienu garām aizsargu kājām un trāpīja vārtu tālajā stūrī.

Cigaņiks otrajā puslaikā vairs nespēlēja, bet viņa komanda nosargāja uzvaru.

Slovākijas čempionāta atsākšanās paredzēta februāra vidū, un līdz tam Cigaņika komandai paredzētas vēl vismaz piecas pārbaudes spēles.

Spēles ieraksts ar Cigaņika vārtu guvumu

     [+] [-]

, 2022-01-21 23:02, pirms 2 gadiem
Malacis! Super gols! Ko vēl vairāk var gaidīt no malējā aizsarga! Pats pārķēra piespēli aizsardzībā, precīzi uzsāka uzbrukumu, pieslēdzās un iesita! Fantastika!
Cerams drīz tiks prom no Slovākijas dziļākos ūdeņos.