Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis devies uz Kijevas "Dynamo" treniņnometni Spānijā

Andrejs Siliņš

Jagodinskis devies uz Kijevas "Dynamo" treniņnometni Spānijā
Vitālijs Jagodinskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas U21 futbola valstsvienības centra aizsargs Vitālijs Jagodinskis devies līdzi Kijevas "Dynamo" galvenajai komandai uz treniņnometni Spānijā, tiek ziņots kluba mājaslapā.

Vakar "Dynamo" komanda ieradās Malagas provinces pilsētā Marbellā Spānijā, kur uzsāka treniņnometni. Tajā darbojas arī Latvijas U21 izlasē 17 spēles aizvadījušais Jagodinskis, kurš februāra pēdējā dienā kļūs 22 gadus vecs. Rīgas "Daugavas" audzēknis pievienojās Kijevas klubam 2012. gada janvārī, parakstot līgumu uz četrām sezonām.

Līdz šim Jagodinskis spēlējis tikai "Dynamo-2", Ukrainas pirmajā līgā pagājušajā sezonā aizvadīja 16 spēles no zvana līdz zvanam, saņemot četras dzeltenās kartītes.

"Atgriezos klubā pēc ziemas atvaļinājuma un vecākais "Dynamo-2" treneris Aleksandrs Hackevičs paziņoja, ka ["Dynamo" galvenais treneris] Oļehs Blohins izsauc mani uz galvenās komandas nometni Spānijā," pievienošanos pirmajai komandai komentēja Jagodinskis. "Nepieciešams iet laukumā un paveikt visu darbu kopā ar pārējiem spēlētājiem. Pierast nav pie kā, tieši otrādi - jādarbojas droši un ar pārliecību (понаглее - krievu val.). Parādīt sevi no labākās puses, lai nebūtu redzama nekādas vecumu starpības. Tāpēc domāju, ka viss būs kārtībā."

Blohina vadītā "Dynamo" komanda pagājušajā sezonā Ukrainas čempionātā ieņēma tikai trešo pozīciju, piekāpjoties ne tikai Doņeckas "Shakhter", bet arī Harkivas "Metalist". Šajā sezonā pēc 18 spēlēm Kijeva ar 36 punktiem ir otrā aiz "Shakhter" (41 punkts), bet tikpat punktu ir arī "Metalist" un tikai par punktu mazāk vēl divām komandām.

"Dynamo" galvenās komandas sastāvā šobrīd ir seši aizsargi.

Izmantotie resursi:
Футбольный клуб «Динамо» Киев. Официальный сайт

  +2 [+] [-]

, 2014-01-19 15:54, pirms 11 gadiem
Lai puikam veicās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-19 18:03, pirms 11 gadiem
Vispār nav jau slikti jaunam spēlētājam, ņemot vērā to, ka ārzemēs nokļuva, lecot ārā no toreiz grimstošā FK Jūrmala-VV kuģa. U-21 bija kapteinis un viens no līderiem. Sāka ar spēlēšanu Dynamo jauniešos un saviem spēkiem aizkapājās līdz Dynamo-2. Tagad iekļuvis jau arī Pahara izlases kandidātu sarakstā. Cerēsim, ka pierādīs savu lietderību Blohinam, jo nonākt Dynamo pirmajā komandā nu dien būtu vareni. Neskriesim, protams, notikumiem pa priekšu, bet pats fakts, ka tieši Vitālijs ir Blohina pamanīts, ir apsveicams. Verpakovskim pieredze Kijevā bija neveiksmīga ilgtermiņa līguma sakarā, cerēsim, ka ar Jagodinski būs citādi. Veiksmi!