Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Latvijas U21 izlases vārtsargs paraksta pilnvērtīgu līgumu ar C sērijas klubu

Agris Suveizda

Latvijas U21 izlases vārtsargs paraksta pilnvērtīgu līgumu ar C sērijas klubu
Klāvs Bethers. Foto: Catania FC

LETA. Latvijas U21 futbola izlases vārtsargs Klāvs Bethers parakstījis līgumu ar Itālijas pēc spēka trešā turnīra jeb C sērijas komandu "Catania", informē vienība.

19 gadus vecajam Betheram tas ir pirmais profesionālais līgums karjerā un, kā tviterī raksta futbolista aģents Patriks Ancāns, vienošanās noslēgta uz trīs gadiem. Futbolistam bijuši piedāvājumi arī no B sērijas komandām.

Bethers iepriekšējā sezonā, atrazdamies īrē, palīdzēja "Catania" komandai no D līgas pacelties līmeni augstāk, no 34 aizvadītajām spēlēm pusi jeb 17 nostāvot "sausā". Bethers pārstāvējis arī citu ceturtās līgas jeb D sērijas komandu "Citta S.Agata".

Pirms došanās uz Itāliju Bethers bija "Liepājas" kluba paspārnē. Latvijas virslīgā viņš nav spēlējis, 15 mačos paliekot rezervē, toties ir pārstāvējis pirmās līgas komandu "Grobiņa".

Bethers martā notikušajā Latvijas U21 izlases pārbaudes spēlē ar Gruziju laukumā pavadīja vienu puslaiku un jūnijā bija rezervē kvalifikācijas cikla ievadspēlē pret Sanmarīno (2:0). Viņš arī sargājis vārtus divās Latvijas U17 izlases spēlēs.

C sērijā nākamajā sezonā spēlēs 60 komandas, kuras būs sadalītas trīs divīzijās.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/officialca...
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-19 07:28, pirms 11 mēnešiem
Lai veicas un tiek A sērijā.

     [+] [-]

, 2023-07-19 09:08, pirms 11 mēnešiem
lai izdodas