Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovam par savu nākotni skaidrības vēl nav

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovam par savu nākotni skaidrības vēl nav
Deniss Romanovs
Foto: Romans Kokšarovs (SA)

Latvijas futbola izlases vārtsargs Deniss Romanovs sarunā ar eSports.lv noliedza baumas, ka viņš esot parakstījis jaunu līgumu ar Bukarestes „Dinamo” futbola klubu.

Kriss Sonkondi, „Dinamo” oficiālās mājaslapas žurnālists, pastāstīja eSports.lv, ka Romanovs esot nolēmis palikt Bukarestes klubā, jo Rumānijas izlases pamatvārtsargs Bogdans Lobonts pametīs klubu, tādējādi Latvijas futbolists kļūšot par kluba pamatvārtsargu. Pats Romanovs gan pastāstīja pavisam ko citu:

„Klīst tādas baumas, ka es esmu parakstījis jaunu līgumu, bet tā nav taisnība. Nekāds līgums šobrīd nav parakstīts. Par komandas plāniem attiecībā uz mani nav skaidrības, jo komanda ir parakstījusi līgumu ar citu rumāņu vārtsargu [Dolhu – aut.]. Es vēl neesmu redzējis viņu darbībā, tādēļ nezinu, kāda būs viņa loma komandā."

„Skaidrība par manu nākotni būs tikai pēc Eiropas čempionāta, kad visa komanda būs kopā. Tikai tad varēs spriest par to vai es palikšu komandā, vai nē, tā ka ir jāgaida čempionāta beigas,” tā sarunā ar eSports.lv izteicās Deniss.

„Dinamo” komanda ir parakstījusi līgumu ar 29 gadus veco rumāņu vārtsargu Emilianu Dolhu, kurš lielāko daļu savas karjeras pavadījis vietējos klubos, bet pēdējās sezonās ir spēlējis arī Polijas klubos – „Wisla” un „Lech”. Bijis arī vairākkārt Rumānijas izlases pieteikumā, taču spēlējis ir gaužām reti.

Kā viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc sastāvā varētu būt parādījies Dolha ir tas, ka Romanovs ir diskvalificēts uz četrām UEFA kausa izcīņas spēlēm. „Dinamo” komandas vadība tieši ar vēlmi pastiprināties uz Eirokausu spēlēm skaidro šī vārtsarga piesaisti. Klīst baumas, ka par Romanovu interesi izrāda vairāki Krievijas un Latvijas klubi, taču precīzas informācijas par to nav.

Izmantotie resursi:
dinamomania.net
wikipedia.org
fcdinamo.ro

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 15:44, pirms 16 gadiem
hmm.Tātad neviens no maniem variantiem nebija pareizs.ne augstas klases leģionārs,ne vietējais U20 kīperītis.
Domāju,ka šim jāpaliek vēl uz vismaz sezonu.Ja tad nekas nesanāks,tad gan jāmeklē cits klubs.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-18 15:59, pirms 16 gadiem
mm buutu interesanti ja atbrauktu uz Latiju.. ebt nu liimenis..
labak ej uz kadu Nīderlandes, vai nezinu mosh tiec uz Italjas vai Spānijas viduslimeņa komandu.. butu labi

     [+] [-]

, 2008-06-18 17:08, pirms 16 gadiem
nebūtu slikti uz Romanovu paskatīties kā kāda Latvijas kluba pārstāvi, bet tikai tādā gadījumā, ja neizdodas iekļūt kādas stipras līgas klubā!