Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks nespēlē, komanda izrauj neizšķirtu (papildināts)

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihadjuks nespēlē, komanda izrauj neizšķirtu (papildināts)
Foto: www.caleyjags.com

Šodien Skotijas Premjerlīgas 33. kārtas mačā Pāvela Mihadjuka pārstāvētā "Inverness C.T." mača galotnē izrāva neizšķirtu 1:1 pret "Hamilton". Mihadjuks mačam netika pieteikts.

Pāvels Mihadjuks šodien nepiedalījās savas komandas mačā pret "Hamilton". Iemesls tam ir savainojums - pagājušajā nedēļā Pāvels saņēma sitienu pa ribām mačā pret "Aberdeen". Lai gan bija plānots, ka šodienas mačā mūsu aizsargs jau varēs piedalīties, tomēr Mihadjuka uzvārds spēles pieteikumā netika ierakstīts.

"Inverness C.T." pirmos vārtus ielaida jau 15. minūtē, kad pēc soda sitiena izspēles "Hamilton" futbolists Džeimss Makarturs atklāja rezultātu. Tomēr mājnieki neilgi pirms spēles beigām atguva vienus vārtus - Braiens Kers sita precīzi no soda laukuma vidus - 1:1.

Turnīra tabulā pēc 33 kārtām "Inverness C.T." ar 32 punktiem ieņem priekšpēdējo, 11. pozīciju, par četriem punktiem apsteidzot "Falkirk". Līdere ar 74 punktiem ir Glāzgovas "Celtic". Tā kā Skotijas Premjerlīgā aizvadīti trīs apļi, komandas tagad sadalīsies pirmajā un otrajā sešiniekā. Katrs sešinieks aizvadīs vienu apli jeb katra komanda - vēl piecas spēles. Pēc 38. kārtām kļūs zināms galīgais vietu sadalījums. No Skotijas Premjerlīgas izlidos tikai pēdējās, 12. vietas, īpašniece.

Savas komandas pieteikumā šodien nebija arī Bulgārijas klubā Varnas "Cherno More" spēlējošā mūsu aizsarga Staņislava Pihocka. Savukārt "Cherno More" 22. kārtas svarīgā mačā izbraukumā ar 2:3 piekāpās Sofijas "Lokomotiv". Spēli pret "Pirin" šovakar aizvadīja Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA". Morozs tā arī palika savas komandas rezervē, bet "CSKA" uzvarēja ar 4:1. Turnīra tabulā "Cherno More" ar 40 punktiem ieņem 4. vietu, bet "CSKA" ar 53 punktiem atrodas līderpozīcijās.

Savukārt baltkrievu Soļigorskas "Shahter" pārstāvošais mūsu vārtsargs Andrejs Pavlovs šodienas mačā pret "MTZ-RIPO" palika rezervē, bet "Shahter" uzvarēja ar 1:0.

Izmantotie resursi:
bbc.com
gong.bg

     [+] [-]

, 2009-04-18 19:54, pirms 15 gadiem
Jā,skaidrs