Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Greisons: "Zaudējām labai komandai"

Pēc Anglijas čempionātā aizvadītās spēles pret "Stoke" vienību (2:3) Kaspara Gorkša "Blackpool" futbola kluba galvenais treneris Saimons Greisons atzina, ka pretinieks bijis ļoti labs.

"Mēs zaudējām ļoti spēcīgai un efektīvai vienībai," iespaidos par maču dalījās Greisons. "Mums jātiek galā ar individuālajām kļūdām aizsardzībā un uzbrukumā labāk jāspēj izmantot savas iespējas. Es zināju, kā spēlēs "Stoke" un tāpēc izdarīju pāris izmaiņas, ļaujot spēlēt vairāk nekā citas reizes Aianam Evatam un Bartozam Slusarski. Zināju, kādus draudus "Stoke" mums var radīt, bet netikām galā ar to."

"Bijām sarūgtināti, kad tik ātri zaudējām vārtus. Tas bija pagrieziena punkts, pēc kura izveidojām daudz labas iespējas," sacīja "Stoke" galvenais treneris Tonijs Pulis. "Patiesībā pat esmu nedaudz sarūgtināts, ka puslaikā bija tikai 2:1. Gribējām lielāku pārsvaru jau pirmajā puslaikā, taču vārtus gūt izdevās pēc aptuveni stundas spēles laika, kas bija ideāls laiks. Lai gan pēc trešajiem vārtiem nedaudz atslābinājāmies, un tas atkal bija diezgan nelāgi."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-17 15:41, pirms 17 gadiem
Tas tik vēl trūka, lai zaudētu sliktai komandai
, 2007-12-17 15:49, pirms 17 gadiem
nost ar Greisonu, šķiet Olimps ir organizētāks... pēdējo spēli ko redzēju taa bija nebaudāma. Vai greisona kungam patiik paraadiiteis sniegums? nu kamoon
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-17 16:17, pirms 17 gadiem
nost ar treneri
, 2007-12-17 18:15, pirms 17 gadiem
greison vismaz labi izskaties ja trenet nemaki! man skiet vinjiem ir zemlinskis janjem ciet vai tas jau rezertvts kadai augsta limenja komandai?
, 2007-12-18 02:35, pirms 17 gadiem
Blin vinji visu laiku gandriiz zaudee ar vienu vaartu starpiibu vai arii nichaa speelee.. Tas noziimee ka komandai potenciaals ir, bet veel bisku vajag pielikt lai buutu vairaak uzvaru!
Klāvs Kramēns. Foto: DFK Dainava

Kramēnam pirmā pilnā spēle "Sūduvas" rindās, Dubra nespēlē savainojuma dēļ

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs šovakar tika aizvadītas visas piecas 20. kārtas spēles. Uzbrucēja Dāvja Ikaunieka "Šiauliai" izbraukumā spēkojās 0:0 pret Kauņas "Hegelmann", aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" Marijampolē pārspēja (3:1) cita aizsarga Klāva Kramēna "Sūduvu", vārtsarga Ivana Baturina Telšu "Džiūgas" ar 1:3 kapitulēja Alītas "Dainavai", līdere Viļņas "Žalgiris" uzveica (2:0) Gargždu "Bangu", bet Kauņas "Žalgiris" ar tādu pašu rezultātu pieveica Viļņas "TransINVEST".
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvim Ikauniekam pārtrūkst gūto vārtu virkne Lietuvā

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs uzbrucēja Dāvja Ikaunieka "Šiauliai" spēkojās 0:0 pret Gargždu "Bangu".
Kaspars Dubra. Foto: Paulius Židonis/FK Panevėžys

Dubram savainojums un nomaiņa Lietuvā, Sorokinam 80 minūtes pret "Astanu"

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs šovakar nepilnu pusstundu laukumā pavadīja Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Dubra, kura pārstāvētā čempione "Panevėžys" savā laukumā ar 2:0 pārspēja Alītas "Dainavu".