Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Rostov", sagraujot "Mashuk-KMV", nodrošina vietu Premjerlīgā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rostov", sagraujot "Mashuk-KMV", nodrošina vietu Premjerlīgā
Igors Sļesarčuks (centrā)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Pamatīgu sagrāvi Krievijas futbola 1. līgas spēlē šovakar piedzīvoja Igora Sļesarčuka pārstāvētais klubs "Mashuk-KMV", kas ar 0:6 zaudēja "Rosto" futbolistiem.

"Rostov" futbolistiem uzvara šodienas spēlē bija nepieciešama, lai nodrošinātu pirmo vietu 1. līgā, kas arī automātiski garantētu komandai iekļūšanu Krievijas Premjerlīgā. "Mashuk-KMV" komandai tā bija kārtējā spēle, kas komandas vietu turnīra tabulā būtiski neietekmētu.

"Rostov" futbolisti šo maču uzsāka ļoti apņēmīgi, pierādot, ka viņiem uzvara bija krietni nepieciešamāka par konkurentiem. Pirmajā puslaikā Rostovas futbolistu savu skatītāju acu priekšā guva piecus (!!) bezatbildes vārtus, izšķirot mača likteni.

Spēles otrajā puslaikā Pjatigorskas futbolisti ielaida vēl vienus vārtus, un spēle noslēdzās ar rezultātu 6:0. Pateicoties šai uzvarai Rostovas futbolisti nodrošināja sev iekļūšanu Premjerlīgā. Igors Sļesarčuks šodienas spēlē laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
championat.ru