Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis atgriešanās spēlē atnes ''Citizen'' uzvaru Dienvidkorejā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gutkovskis atgriešanās spēlē atnes ''Citizen'' uzvaru Dienvidkorejā
Vladislavs Gutkovskis. Foto: dhcfc.kr

Šodien Dienvidkorejas K līgā pēc četru ar pusi mēnešu izlaišanas laukumā atgriezās Latvijas izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kurš ar precīzo sitienu kompensācijas laika sestajā minūtē ''Citizen'' atnesa panākumu (2:1) pār ''Incheon''.

Pēc četriem ar pusi mēnešiem un traumas sadziedēšanas Dienvidkorejas K līgas čempionāta komandas Tedžonas ''Citizen'' rindās spoži atgriezies Latvijas izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis. Viņš kompensācijas laika sestajā minūtē ar precīzu sitienu atnesa uzvaru pār ''Incheon''.

Gutkovskis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, tiekot uzmainītam laukumā mača 76. minūtē. Tobrīd rezultāts bija 1:1, bet 20 minūtes vēlāk latvietis guva uzvaras nesošos vārtus. Tas ļāva ''Citizen'' tikt pie otrās uzvaras pēc kārtas un sestās sezonā. Pēdējās piecās spēlēs klubs zaudējis tikai reizi, bet 27 punkti ierindo to 10. vietā 12 komandu konkurencē.

Čempionātā atlikušas vēl sešas spēļu kārtas.

Kazahstānas Premjerlīgā pilnas 90 minūtes aizvadīja Vladislavs Sorokins. Aizsarga pārstāvētā "Kyzylzhar" savā laukumā ar 0:1 piekāpās līderei Almatu "Kairat", pārtrūkstot divu uzvaru sērijai.

Uzbekistānas Superlīgā Roberta Ozola pārstāvētā "Qizilqum" savā laukumā ar 0:1 zaudēja līdervienībai "Nasaf Qarshi". Uzvarētāji pa Ozola vārtiem sita septiņas reizes, bet uzvaras vārtus guva 87. minūtē, kad atradās mazākumā. 14 komandu konkurencē "Qizilqum" ieņem desmito vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.kleague.com/

     [+] [-]

, 2024-08-17 17:56, pirms mēneša
Malacis

     [+] [-]

, 2024-08-17 18:10, pirms mēneša
Das ist GUT

     [+] [-]

, 2024-08-17 18:19, pirms mēneša
Arī gada sākumā pēc traumas guva vārtus jau pēc 11 minūtēm laukumā. Veselību Vladislavam!