Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Smirnovs turpinās spēlēt Polijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Smirnovs turpinās spēlēt Polijā
Māris Smirnovs

Latvijas futbolists Māris Smirnovs uz vēl vienu gadu pagarinājis līgumu ar Polijas "Orange Ekstraklasa" jeb augstākās līgas klubu "Gornik Zabrze", kura sastāvā jau uzsācis gatavoties jaunajai sezonai.

"Jā, esmu pagarinājis līgumu ar "Gornik Zabrze" uz gadu - līdz nākamajai vasarai," šodien eSports.lv apliecināja pats futbolists. "Mani šeit, Polijā, viss apmierina. Esmu atveseļojies pēc smaga savainojuma [Māris gada sākumā guva smagu ceļa savainojumu - aut.] un varu būt ļoti apmierināts, ka izdevies pagarināt līgumu."

"Patlaban jūtos pilnībā vesels, trenējos, viss ir kārtībā. Kopā ar komandu gatavošanos jaunajai sezonai uzsākām jau šodien, savukārt pirmā spēle Polijas čempionātā gaidāma 26. jūlijā. Protams, ceru, ka klubs ar mani rēķinās kā ar pamatsastāva futbolistu," par situāciju pastāstīja Smirnovs.

Māris Smirnovs pagājušo sezonu uzsāka "Jūrmalas" komandā, taču Latvijas čempionāta laikā klubā valdošo problēmu dēļ pārcēlās uz Polijas klubu "Gornik Zabrze". Zabžes kluba sastāvā Smirnovs veiksmīgi spēlēja čempionāta pirmo pusi, taču 2008. gada sākumā guva ceļa savainojumu, ar ko mūsu futbolistam arī beidzās 2007./2008. gada sezona. Kā raksta poļu interneta portāli, "Gornik" klubs ar Smirnovu nolēmis pagarināt saistības, jo mūsu futbolists pārliecinoši sevi parādījis pagājušajā sezonā. Tiesa gan, neskatoties uz augsto līmeni, kurš Smirnovs spēlē, uz Latvijas valstsvienību viņš vairs netiek aicināts jau vairāk nekā pusgadu.

Pagājušajā sezonā "Gornik Zabrze" klubs Polijas augstākajā līgā ierindojās 8. vietā, 30 mačos iegūstot 39 punktus un no līderes Krakovas "Wisła" atpaliekot 38 punktus.

Izmantotie resursi:
ekstraklasa.org

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 19:19, pirms 16 gadiem
Pareizi dara.. mosh izlase tiksi

     [+] [-]

, 2008-06-17 19:19, pirms 16 gadiem
normaals variants čalim

  -2 [+] [-]

, 2008-06-17 19:20, pirms 16 gadiem
Lai veicas, bet izlasē laikam pēdējā spēle jau nospēlēta. Biju pat piemirsis par šādu futbolistu....

  +3 [+] [-]

, 2008-06-17 19:24, pirms 16 gadiem
Nav tā stiprākā komanda,bet es viņa vietā tiešām spēlētu Polijā,jo tur tomēr ir futbola atmosfēra,alga pietiekami laba(tiesa,poļiem šajā sakarā ir daudz interesantu gadījumu,kad aldziņu neizmaksā).

  +3 [+] [-]

, 2008-06-17 19:45, pirms 16 gadiem
labaak kaa lmt virsliiga jau noteikti ka ir!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-17 19:51, pirms 16 gadiem
Latvijā Māris Smirnovs spēlēja Daugavpils "Dinaburg", "Ventspilī", vēlāk sezonu aizvadīja poļu Vronku "Amica", tad atgriezās dzimtās pilsētas vienībā "Ditton", pēc tam kopā ar Denisu Romanovu pārcēlās uz rumāņu Bukarestes "Dinamo", bet nebija apmierināts ar reto spēlēšanu un pārnāca uz "Jūrmalu".
Prieks, ka Smirnovs ir veiksmīgi atveseļojies pēc nopietnas traumas, un poļu "Gornik Zabrze" ir apmierināti ar viņu!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 20:07, pirms 16 gadiem
Vai tad nebija tā,ka Dinamo nebija apmierināti ar Smirnovu?Baidos sameloties,bet,šķiet,ka tieši viņi pasūtīja viņu trīs mājas tālāk,kaut arī sākumā slavēja un solīja vietu pamatsastāvā.Varbūt man nav taisnība,tādā gadījumā atmiņa biku pieklibo

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 20:11, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: Vai tad nebija tā,ka Dinamo nebija apmierināti ar Smirnovu?Baidos sameloties,bet,šķiet,ka tieši viņi pasūtīja viņu trīs mājas tālāk,kaut arī sākumā slavēja un solīja vietu pamatsastāvā.Varbūt man nav taisnība,tādā gadījumā atmiņa biku pieklibo

Nē, Smirnovs no Dinamo aizgāja pēc paša iniciatīvas, bet treneris nebija apmierināts ar viņa spēli un ielika Māri rezervē pirms tam...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 20:15, pirms 16 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: Nē, Smirnovs no Dinamo aizgāja pēc paša iniciatīvas, bet treneris nebija apmierināts ar viņa spēli un ielika Māri rezervē pirms tam...

Varbūt arī.Bet katrā ziņā sākumā treneris žurnālistiem stāstījis,ka Mārim atvēlot pamatsastāvā vietu,esot apmierināts un tad sāka nosēdināt rezervē.Man likās,ka Dinamo patrieca.Ja tu saki,ka t pats aizgāja,tad neredzu iemeslu neticēt,jo man pārliecības nav
Redzēs,kas ar Romanovu būs.Aprunājos ar vietējiem rumāņiem(tiesa,abi bija Steauas fani),šie stāsta,ka vēl nav zināms,ko Dinamo pirks.Ir doma par U20 vārtsargu,ir doma par labas klases leģionāru./Es ceru,ka paņems U20 GK,jo tad Denisam būs lielākas iespējas izkarot vietu sastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 20:24, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: Redzēs,kas ar Romanovu būs.Aprunājos ar vietējiem rumāņiem(tiesa,abi bija Steauas fani),šie stāsta,ka vēl nav zināms,ko Dinamo pirks.Ir doma par U20 vārtsargu,ir doma par labas klases leģionāru./Es ceru,ka paņems U20 GK,jo tad Denisam būs lielākas iespējas izkarot vietu sastāvā.

puslīdz viss ir skaidrs arī ar Romanovu. cerams, ka arī oficiāli to šovakar visi varēs izlasīt

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 20:35, pirms 16 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: puslīdz viss ir skaidrs arī ar Romanovu. cerams, ka arī oficiāli to šovakar visi varēs izlasīt

tad cep tik rakstu gaisā.Ar nepacietību gaidu Romanova likteni.Žēl,ka izlases treneri viņu tik ļoti nenovērtē.Gribētos arī kādreiz redzēt izlases cietoksnī.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 21:34, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: tad cep tik rakstu gaisā.Ar nepacietību gaidu Romanova likteni.Žēl,ka izlases treneri viņu tik ļoti nenovērtē.Gribētos arī kādreiz redzēt izlases cietoksnī.

izrādās, ka rumāņi šo to piedomājuši tūlīt varēsi izlasīt