Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram sausā spēle, Vaņins no malas noskatās Oša zaudējumu

Andrejs Siliņš

Šteinboram sausā spēle, Vaņins no malas noskatās Oša zaudējumu
Pāvels Šteinbors. Foto: Cyfrasport

Svētdien ar mainīgām sekmēm dažādās Eiropas futbola līgās spēles aizvadīja Latvijas spēlētāju pārstāvētās komandas. Piecu zaudējumu sēriju pārtrauca vārtsarga Pāvela Šteinbora Gdiņas "Arka".

Krievijas Nacionālajā līgā jeb pēc spēka otrajā līgā Habarovskas SKA ar 1:0 savā laukumā uzveica vicelīderi Tomskas "Tom", izcīnot otro uzvaru pēc kārtas un ar 39 punktiem 27 mačos ieņem devīto vietu 20 komandu konkurencē. Vladimirs Kamešs uzvarētāju sastāvā laukumā devās pamata sastāvā, 54. minūtē saņēma dzelteno kartīti, bet kompensācijas laikā tika nomainīts.

Kipras čempionāta "Paphos" ar 0:1 savā laukumā piekāpās izdzīvošanas grupas līderei "Anorthosis". Deniss Rakels sāka spēli pamata sastāvā, bet 61. minūtē tika nomainīts. "Paphos" ar 22 punktiem ieņem ceturto vietu sešu komandu konkurencē. Lai nodrošinātu palikšanu augstākajā līgā, zemāk nokrist nedrīkst.

Piecu zaudējumu sēriju Polijas ekstraklasē pārtrauca "Arka", kas ar Pāvelu Šteinboru vārtos mājās cīnījās neizšķirti pret "Zaglebie" - 0:0. Gdiņas komandai 26 punkti 26 spēlēs un 14. vieta 16 komandu konkurencē. Šteinbors šosezon aizvadījis 26 mačus ekstraklasē un vienu kausa izcīņā.

Šveices superlīgā "Xamax" ar Mārci Ošu sastāvā viesos atzina "Zurich" pārākumu ar 1:2. Uzvarētāju rezervē palika vārtsargs Andris Vaņins. "Xamax" ar 22 punktiem 25 spēlēs ieņem priekšpēdējo devīto vietu, pēdējā vietā esošajai "Grasshopper" esot priekšā par četriem punktiem. "Zurich" ar 33 punktiem ir ceturtā,bet tikpat punktu arī piektajā pozīcijā esošajai "Luzern".

Polijas 1. līgā (pēc spēka otrā) "Termalica" viesos tikās ar līdervienību "Rakow", piedzīvojot zaudējumu ar 0:1. Viens no līgas labākajiem vārtu guvējiem Vladislavs Gutkovskis zaudētāju rindās laukumā devās pamata sastāvā un aizvadīja visu maču. "Termalica" ar 31 punktu 24 spēlēs ieņem 9. vietu 18 komandu konkurencē.