Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Doroševa "Qabala" negaidīti pieveic Soloņicina "Simurq"

Agris Suveizda

Doroševa "Qabala" negaidīti pieveic Soloņicina "Simurq"
Pāvels Doroševs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar Azerbaidžānas futbola čempionātā savā starpā tikās Latvijas vārtsarga Pāvela Doroševa "Qabala" un Genādija Soloņicina pārstāvētais "Simurq". Mačā ar 2:1 negaidīti triumfēja "Qabala".

Azerbaidžānas čempionāta pirmajā kārtā tika savesti kopā Latvijas leģionāru Pāvela Doroševa un Genādija Soloņicina klubi. Kaut arī Doroševa "Qabala" spēlēja savā laukumā, par spēles izteiktu favorīti tika uzskatīta "Simurq" (Soloņicina klubs pagājušo sezonu pabeidza trešajā, bet Doroševa - 10.vietā). Taču jau 24.minūtē mājinieki atradās vadībā ar 2:0. Pēc 11 minūtēm viesi vienus vārtus atguva, un arī turpinājumā "Simurq" uzbruka ļoti vētraini. Taču izlīdzināt rezultātu viņi tā arī nespēja, un "Qabala" ar Doroševu, kurš vairākkārt glāba savu komandu, vārtos svinēja visai sensacionālu uzvaru. Savukārt Soloņicins laukumā devās 59.minūtē.

Atgādinām, ka vakardien Azerbaidžānas čempionātā ar uzvaru nesošiem vārtiem debitēja Latvijas izlases uzbrucējs Ģirts Karlsons, kurš laukumā pavadīja visas 90 minūtes (savukārt Andrejs Rubins maču uzsāka pamatsastāvā, bet 60.minūtē tika nomainīts). "Kaut arī ar lielām grūtībām, taču esmu priecīgs, ka izdevās uzvarēt pirmajā spēlē. Sākums vienmēr ir grūts, un labi sākt ir ļoti svarīgi. Mums tas izdevās. Par savu spēli neko konkrētu nevaru pateikt. Kopumā - mēs uzvarējām, guvu uzvaras vārtus. Domāju, sākumam nav slikti. Ņemot vērā, ka tikai tikko pievienojos komandai, ir labi, ka jau uzreiz spēju dot labumu. Šie vārti dos man spēku sezonai," Azerbaidžānas portālam azerisport.com saka Karlsons. Bet uz jautājumu, vai tas varētu nozīmē, ka Karlsons uzņēmis kursu uz rezultatīvākā spēlētāja titulu, Ģirts atbildēja šādi: "Kāpēc ne? Ja komanda uzvarēs, bet es gūšu vārtus, visi saņems to, ko ir pelnījuši. Līdz šim esmu bijis otrais rezultatīvākais. Laiks beidzot kļūt par labāko!"

Izmantotie resursi:
azerisport.com
pfl.az

  +3 [+] [-]

, 2009-08-16 21:20, pirms 15 gadiem
malachi ..

PS. doroshevam laba grebene

  +1 [+] [-]

, 2009-08-16 22:34, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: malachi ..

PS. doroshevam laba grebene
tā ir veca bilde.