Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubins: ""Inter" var iegūt Sadraudzības kausu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rubins: ""Inter" var iegūt Sadraudzības kausu"
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Latvijas izlases futbolists Andrejs Rubins intervijā portālam extratime.az pastāstījis, ka uzskata, ka viņa pārstāvētajam Baku "Inter" ir izredzes iegūt Sadraudzības kausu.

Rubina pārstāvētais klubs Sadraudzības kausa izcīņas grupu turnīrā spēlēs vienā grupā ar "Ventspils", somu "Inter", kā arī "Dordoi-Dinamo" komandai. Rubins uzskata, ka komandai ir izredzes ne tikai izkļūt ārā no grupas, bet arī iegūt Sadraudzības kausu. Piedāvājam nelielu ieskatu Andreja sniegtajā intervijā Azerbaidžānas sporta portālam extratime.az:

Jums bija neliela trauma, vai tagad problēmu vairs nav?
Nē, viss ir normāli. Šobrīd atpūšos, bet šī mēneša divdesmitajos datumos uzsākšu individuālos treniņus.

Viens no "Inter" konkurentiem Sadraudzības kausa izcīņā būs Latvijas "Ventspils"...
Kā varēšu, tā palīdzēšu, ja treneris kaut ko jautās. Pastāstīšu visu, ko zinu par šo klubu.

Kā jūs varētu raksturot šo komandu?
Spēlētāji ir labi. Komanda spēlē no aizsardzības. Ļoti laba aizsardzība, bīstami pretuzbrukumi. Viņi maz gūst vārtus, bet aizsardzība spēlē lieliski, tādēļ viņi uzvar. Bieži galarezultāts ir 1:0.

Kura no komandām ir stiprāka?
Abas komandas ir spēcīgas. "Inter" ir Azerbaidžānas čempioni, bet "Ventspils" - Latvijas. Protams, gribētos, lai uzvarētu mēs.

Vai "Inter" var uzvarēt Sadraudzības kausā?
Protams. Neatkarīgi no turnīra un spēles, pirms katras spēles noskaņojamies tikai uz uzvaru. Ceram, ka spēsim uzvarēt gan katru spēli, gan visu turnīru kopumā.

Kā vērtējat Azerbaidžānas čempionāta pirmā apļa rezultātus? Kā vispār vērtējat mūsu čempionāta līmeni?
Iespaidi ir labi. Mums pirmais aplis nebija viegls, kaut arī galvenos konkurentus uzvarējām, taču pret vājākām komandām bieži nospēlējām neizšķirti.

Kā vērtējat savu sniegumu? Vairākās spēlēs jūs laukumā devāties pamatsastāvā, bet vairākās uz maiņu, bet jebkurā gadījumā iesitāt vairākus svarīgus vārtus...
Vienmēr esmu teicis, ka man ir svarīgi tikai tas, kā spēlē komanda. Protams, ka gribās jau spēlēt visu spēli, jo palīdzēt ir patīkami.

Tagad atrodaties Latvijā, vai tur kāds jautā par "Inter"?
Nu es jau neko neteikšu. Prasa tikai, vai es zinu, ka esam tikuši vienā grupā. Nekādas īpašas intereses nav bijis. Tas ir saprotams, jo visi tagad ir devušies atvaļinājumā. Decembra beigās, visticamāk, iztaujāšana sāksies.

Izmantotie resursi:
extratime.az

Slēpts komentārs: ervains91

  -1 [+] [-]

, 2008-12-15 23:21, pirms 16 gadiem
Varētu pateikt kādu joku pa Inter, bet šķiet visi jau nodrāzti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-12-16 00:30, pirms 16 gadiem
nu logiski, ka var! jo taadas komandas, kaa Inter speelees ar pamatsastaavu, bet Krievijas un Ukrainas chempioni neee! eh, kaa gribeetot atgriezt 90-to kadu klasiku sadraudziibas kausaa, Spartak - Dinamo K.. tad visas komandas speeleeja ar speeciigaakajiem sastaaviem..

  +1 [+] [-]

, 2008-12-16 03:07, pirms 16 gadiem
Milānas "Inter" točna var

  +3 [+] [-]

, 2008-12-16 07:32, pirms 16 gadiem
Visas Andreja intervijas izskan ar nelielu lielīšanos,bet varbūt žurnālisti to tā pasniedz?

  +3 [+] [-]

, 2008-12-16 11:19, pirms 16 gadiem
андрею кстати недавно поступило предложение уехать в Манчестер. несразу всему конечно.. сначала почечка, потом легкое....

  +2 [+] [-]

, 2008-12-16 12:51, pirms 16 gadiem
CSK@_f@N1 rakstīja: esli Rubin budet igrat asnovoj ili hotjabi ne asnovoi a rezervom to u astolnih ne bude6 6ansov na pobedu
Боже ! Пиши лучше по латышски,а то читать противно-столько ошибок!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja