Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

A. Emsim Lietuvas kausa 1/4 finālā izstāšanās pendelēs, Zviedri nosēdina Somijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

A. Emsim Lietuvas kausa 1/4 finālā izstāšanās pendelēs, Zviedri nosēdina Somijā
Aivars Emsis (pirmais no kreisās). Foto: Vytautas Kuralavičius/FK Sūduva

Lietuvas kausa izcīņas ceturtdaļfināla barjeru neizdevās pārvarēt latvieša Aivara Emša pārstāvētajai Marijampoles "Sūduvai", kas izbraukumā ar 0:0, 3:5 11 metru sitienu sērijā piekāpās Telšu "Džiūgas".

25 gadus vecais Emsis spēlē pret savu bijušo komandu laukumā tika sūtīts 78. minūtē. "Sūduva" šajā cīņā nerealizēja veselas trīs pendeles - sestajā minūtē iespēju neizmantoja ukrainis Oleksijs Zbuns, kā arī sudavieši kļūdījās 11 metru sitienu ceturtajā un piektajā kārtā.

Somijas "Veikkausliiga" meistarsacīkstēs pēc nospēlētām četrām spēlēm pēc kārtas uz Seinejoki SJK rezervistu soliņa atsēdināts vārtsargs Krišjānis Zviedris. SJK šovakar savā laukumā atzina (2:3) Kotkas KTP pārākumu, piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

26 gadus vecais Zviedris Somijā aizvadītajās četrās cīņās kopumā ielaida septiņus vārtus, atvairot septiņus no 14 pretinieku sitieniem vārtu rāmī.

Dažas kārtas iepriekš līderpozīciju pazaudējusī SJK ar 19 spēlēs nopelnītiem 35 punktiem kopvērtējumā saglabā trešo vietu, no līderes Kuopio KuPS atpaliekot par triju, bet no čempiones Helsinku HJK - par divu punktu starpību.

Izmantotie avoti:
https://www.veikkausliiga.com/tilas...

     [+] [-]

, 2023-08-15 21:59, pirms 10 mēnešiem
Emsis var kravāt koferus uz LV virslīgu, tikai jautājums uz kuru klubu!

     [+] [-]

, 2023-08-16 11:32, pirms 10 mēnešiem
Nemazgājos rakstīja: Emsis var kravāt koferus uz LV virslīgu, tikai jautājums uz kuru klubu!
Super Nova

     [+] [-]

, 2023-08-16 12:21, pirms 10 mēnešiem
Eksperti... 🤣😂🤣