Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala un Kļuškins Lietuvas kausa 1/4 finālā, Oša un Uldriķa dueli nākas pārcelt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šabala un Kļuškins Lietuvas kausa 1/4 finālā, Oša un Uldriķa dueli nākas pārcelt
Valērijs Šabala (baltā kreklā). Foto: FK Sūduva

Šodien Lietuvas kausa ceturtdaļfinālu sasniedza Marijampoles "Sūduva", kuras pamatsastāvā devās Valērijs Šabala un Gļebs Kļuškins. Savukārt Šveicē nenotika plānotais Mārča Oša un Roberta Uldriķa duelis – Covid-19 dēļ spēli nācās pārcelt uz ceturtdienu.

Lietuvas kausa ceturtdaļfinālu sasniegusi valsts čempione Marijampoles "Sūduva", kas izbraukumā ar 3:0 pieveica "Minija". Pamatsastāvā devās gan Valērijs Šabala, kurš tika nomainīts 68. minūtē, gan Gļebs Kļuškins, kurš laukumu pameta pēc pirmā puslaika. Tieši Šabala izveidoja pirmo ļoti bīstamo momentu, pēc kura "Sūduva" ieguva stūra sitienu un nokārtoja rezultāta atklāšanu.

Japānā zaudējumu piedzīvoja "Omiya Ardija", kas izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Tochigi". Vitālijs Maksimenko spēli sāka uz rezervistu soliņa, bet laukumā devās 75. minūtē, kad vienīgie vārti jau bija gūti. Mājiniekiem panākumu nodrošināja realizēts 11 metru soda sitiens. "Omiya Ardija" šie bija pirmie zaudētie punkti piecās spēlēs, Latvijas izlases futbolista komandai 22 vienību konkurencē ieņemot otro vietu.

Šveicē šodien bija jānotiek Mārča Oša pārstāvētās "Xamax" un Roberta Uldriķa "Sion" duelim, tomēr spēli drošības apstākļu dēļ nācās pārcelt uz ceturtdienu, jo viens no "Xamax" futbolistiem saslimis ar Covid-19. Šis spēlētājs jau izlaidis pēdējos divus mačus. "Xamax" pavēstījusi, ka neviens cits futbolists nav apdraudēts, tāpēc ceturtdien laukumā varēs doties visi labākie.

Norvēģijā "Stromsgodset" savā laukumā ar 2:1 uzvarēja "Mjondalen". Laukuma saimnieki uzvaru nokārtoja otrā puslaika sākumā, kad divus vārtus guva ar četru minūšu intervālu. Jāpiezīmē, ka pirmā puslaika kompensācijas laikā netika iesista pendele. Jānis Ikaunieks palika ārpus pieteikuma. Viņa pārstāvētā "Stromsgodset" ieņem sesto vietu 16 komandu konkurencē.

Polijā Gdaņskas "Lechia" savā laukumā aizvadīja bezvārtu neizšķirtu 0:0 pret Varšavas "Legia". Kristers Tobers nebija pieteikts. Viņa komanda turpina cīņu par ceturto vietu.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-16 00:31, pirms 4 gadiem
Kas notiek ar latvie'su futbolistiem? Tobers, Ikaunieks tak vismaz iesāka pamatā un pēc pāris spēlēm čušš... netiek pat sastāvā. Murgs kaut kāds.

     [+] [-]

, 2020-07-16 01:21, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Kas notiek ar latvie'su futbolistiem? Tobers, Ikaunieks tak vismaz iesāka pamatā un pēc pāris spēlēm čušš... netiek pat sastāvā. Murgs kaut kāds.
Varbūt pēc līguma parakstīšanas treneris paskatās FIFA rangā?