Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkša "QPR" atkal maina treneri

Andris Liepa
Andris Liepa

Gorkša "QPR" atkal maina treneri
Pols Hārts
Foto: PA Wire/Press/Scanpix

Kārtējo reizi Kaspara Gorkša pārstāvētā "Queens Park Rangers" palikusi bez trenera. Šoreiz Pols Hārts pametis "QPR" pēc nieka pieciem mačiem.

Hārtu kritizēja jau no paša sākuma par izvēlēto taktiku spēlēt stingri no aizsardzības. Savukārt pats Hārts asi kritizēja "QPR" vājo sniegumu aizsardzībā... Ilgi šāda neapmierinātība no visām pusēm neturpinājās, un kļuvis zināms, ka Hārts pamet "QPR". Vairums uzskata, ka Hārta pieņemšana trenera amatā bija liela kļūda jau no paša sākuma.

Jau rīt Čempionāta spēlē 10. vietā esošajai "QPR" izbraukumā jācīnās ar Gorkša bijušo komandu "Blackpool", kura atrodas augstajā 7. pozīcijā. Oficiāli vēl nav paziņots, kurš treneris šajā mačā vadīs londoniešus, bet visdrīzāk tas būs līdzšinējais trenera palīgs Miks Herfords.

Kopš Flāvio Briatore 2006. gadā kļuva par "QPR" akcionāru, nākamais treneris būs jau 10.(!) pēc skaita.

Izmantotie resursi:
qpr.vitalfootball.co.uk

  +4 [+] [-]

, 2010-01-15 12:03, pirms 15 gadiem
es nesaprotu to Briatores funktieri, it īpaši tagad, kad viņš ir prom no F1 - būtu pa nopietnam pievērsies futbola komandai - nolīdzis vienu kārtīgu treneri(ar skanīgiem ierakstiem CV), sapircis pāris augstas klases futbolistus un ievestu komandu Premjerlīgā - finanses taču atļauj! bet nē, tā vietā muļļājas un tik maina trenerus - sviests!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 13:04, pirms 15 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: varbut vins nekur nesteidzas,ir jāizveido stabils kodols,pēc tevi teiktā var saprast,ka vēlies ātri,lai uzbliež un gatava komanda,kas premjerlīgā zaudē vai arī muļļājās,uzskatu,ka ir pareizi,tiek meklēts labakais regulējums atzīstamam sniegumam,un ja nav steigas,tad to arī izdarīs.
ja nesteigtos, tad sāktu ar vienu stabilu treneri, kuram dotu laiku, teiksim, 2-3 gadu laikā izveidot Premjerlīgas klubu, nevis mainīt treneri ik pēc 3 mēnešiem. ja jau šādi dara, tad acīmredzot sasniegtie rezultāti neapmierina - no vienas puses grib tikt augstāk, no otras - neiegulda pietiekami lielus līdzekļus, lai to sasniegtu - tad nu arī ir tā kā ir - vidusmēra klubs, kurš ne ta īsti iet pa pirmajām vietām Čempionšipā, ne ta īsti pa pēdējām, bet ar lielu potenciālu nākotnei.
kas attiecas uz rezultātiem pēc iespējamās iekļūšanas EPL - loģiski, ka pirmajos gados nebūtu viegli un vairāk krātos zāģi, nevis uzvaras! vismaz es nezinu gadījumus, kad komanda, nākot no zemākas līgas, uzreiz augstākajā līmenī iet pa pirmajām vietām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-15 18:20, pirms 15 gadiem
Lai ņem kaut ko sakarīgu, kas var komandu aizvest līdz EPL! Labu treneru netrūkst...

     [+] [-]

, 2010-01-15 19:19, pirms 15 gadiem
Es vnk šito nesaprotu bliņ....

     [+] [-]

, 2010-01-16 10:24, pirms 15 gadiem
nja sezonas sakums bija daudzsolos ,ar sim treneru manaim vis iet uz leju