Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Uldriķis gūst vārtus Šveices kausā, Toberam brīdinājums Polijā

Uldriķis gūst vārtus Šveices kausā, Toberam brīdinājums Polijā
Roberts Uldriķis. Foto: imago images/Frédéric Dubuis/Scanpix

Šodien vairākiem latviešu futbolistu pārstāvētajiem klubiem bija spēles čempionātos vai kausa izcīņās. Vārtsargs Ivans Baturins nosargāja savus vārtus neieņemtus Igaunijas čempionātā, Kristers Tobers devās uz maiņu Polijas čempionātā, bet Andrejs Cigaņiks aizvadīja visu spēli Slovākijā. Produktīvs Šveicē bija Roberts Uldriķis, kurš ar gūtiem vārtiem palīdzēja ''Sion'' iekļūt Šveices kausa astotdaļfinālā.

Igaunijas spēcīgākajā čempionātā vārtsargs Ivans Baturins ar neielaistiem vārtiem palīdzēja ''Legion'' nospēlēt bezvārtu neizšķirtu 0:0 ar ''Narva''. Pirms mača komandas atradās līdzās tabulā, kas tā arī palika pēc spēles. ''Legion'' ar 28 izcīnītiem punktiem 20 mačos atrodas tabulas vidusdaļā piektajā vietā.

Polijas čempionātā 85. minūtē uz maiņu Gdaņskas ''Lechia'' rindās devās Kristers Tobers, palīdzot savai komandai svinēt uzvaru ar 3:0 pār ''Cracovia''. Jau pēc iesaistīšanās spēlē Tobers divas minūtes vēlāk nopelnīja brīdinājumu. Šī Toberam bija pirmā spēle sezonā ''Lechia'' rindās. Otrajā puslaikā komandas spēlēja ļoti ilgu kompensācijas laiku, jo tiesneši lēma pielikt desmit minūtes. Pēc četrām spēlēm ''Lechia'' ar astoņiem punktiem ieņem otro vietu.

Slovākijas čempionātā ''DAC Dunajska Streda'' rindās visu spēli aizvadīja Andrejs Cigaņiks, bet viņa pārstāvētā komanda kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu 1:1 pret ''Senica''. Pēc četrām aizvadītām spēlēm ar vienu uzvaru, vienu neizšķirtu un diviem zaudējumiem Cigaņika komanda atrodas septītajā pozīcijā 12 komandu konkurencē.

Veiksmīgs vakars Šveicē bija Robertam Uldriķim, kurš ar vārtu guvumu palīdzēja ''Sion'' pārvarēt Šveices kausa 1/32-fināla kārtu. Uldriķis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un guva savai komandai noslēdzošos trešos vārtus mača 75. minūtē. ''Sion'' kopumā ar 3:0 apspēlēja ''Bubendorf'' un iekļuva kausa astotdaļfinālā.


, 2021-08-15 08:40, pirms 3 gadiem
Gaidot izlases spēles ir labi ,ka čaļi ir pie veselības bet slikti ,ka ne visiem izdodas tikt sākumsastāvā ,tomēr bez spēlu prakses ir grūti būt līmenī.
Jo īpasi tas attiecas uz Toberu ,manuprāt ,šobrīd vienīgais spēlētajs kas atbilst izlases līmenim , balsta pussarga pozīcijā.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.