Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koļesņičenko noraidījums, mūsu poļiem sakāve

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koļesņičenko noraidījums, mūsu poļiem sakāve
Vladimirs Koļesņičenko
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Gatavojoties jaunajai sezonai, kārtējās pārbaudes spēles aizvadījuši mūsu leģionāri futbolā. Vladimirs Koļesņičenko, kurš atrodas uz pārbaudes laiku ukraiņu "Chernomorets", bijis spiests pamest laukumu priekšlaicīgi sarkanās kartītes dēļ.

Ukrainas Premjerlīgas klubā Odesas "Chernomorets" pārbaudes laiku turpina izturēt Latvijas izlases pussargs Vladimirs Koļesņičenko. Šodienas pārbaudes spēlē pret Melnkalnes klubu "Sutjeska" (2:2) Koļesņičenko izgāja ukraiņu komandas pamatsastāvā, bet 56. minūtē tika noraidīts no laukuma - mūsu futbolists acīmredzot kaut ko nesadalīja ar pretinieku spēlētāju, jo sarkano kartīti saņēmuši abi. Jau rīt "Chernomorets" pārbaudes spēlē tiksies ar Kaļiņingradas "Baltika" (Krievijas 1. līga).

Tikmēr pārbaudes spēli aizvadījis arī Polijas Ekstralīgas klubs Gdaņskas "Lechia" ar visiem trim mūsu futbolistiem ierindā. Visus vārtus ielaižot otrajā puslaikā, "Lechia" ar 1:4 piekāpās ukraiņu klubam Simferopoles "Tavriya". Aizsargs Sergejs Kožans nospēlēja visas 90 minūtes, pussargs Oļegs Laizāns laukumā pavadīja pirmās 68 minūtes, kā arī pēdējās sešas (viņš atgriezās laukumā, jo noraidīts tika komandas biedrs), bet uzbrucējs Ivans Lukjanovs laukumā bija 53 minūtes.

Tāpat pārbaudes spēli aizvadījusi lietuviešu komanda "Tauras", kuras rindās ir jau četri Latvijas futbolisti - Oļegs Semjonovs un Jānis Vaitkus tur bija jau pērn, bet Artjoms Gončars un Andris Kuvšinovs klubam pievienojušies šogad. Ar 4:0 tika sakauta Marijampoles "Sūduva".

Izmantotie resursi:
chernomorets.odessa.ua
lechia.gda.pl
delfi.lt

  +1 [+] [-]

, 2010-02-14 21:23, pirms 15 gadiem
Mes ar Jums.. Latvju poļi

     [+] [-]

, 2010-02-14 22:36, pirms 15 gadiem
Ka tik šis noraidījums nesabojā Vladimira iespējas palikt Ukrainā. Bet cerams, ka nē. Žēl, ka poļi zaudējuši, bet ļoti priecē tas, ka visi spēlē. Lietuvā ar mūsējo arvien vairāk. Tagad tie 4 Tauras sastāvā, un vēl Rimkus Ekranas rindās. Lietuva ir laba vieta, kur braukt, ja negribas spēlēt Latvijas Virslīgas lejasgala komandās vai 1. līgā. Tur var tikt un spēlēt salīdzinoši labā līmenī!

Veiksmi mūsējiem!

     [+] [-]

, 2010-02-15 07:15, pirms 15 gadiem
Tauras klubs drīz kļūs par izbijušo ventspilnieku bāzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-15 13:13, pirms 15 gadiem
Algun,a ko var darit ja v-pils klubam vietejos speletajus nevajag,labak panjemt kaut kadus Kostjukus,Danilovus,Malashenokus,kurus njem tikai tapec ka vinji ir Kultajeva speletaji!Driz tas fk ventspils nogrims ar savu agjentu kopa!!!