Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" uzbrucējs Svārups pārceļas uz Serbijas augstāko līgu

Agris Suveizda

"Ventspils" uzbrucējs Svārups pārceļas uz Serbijas augstāko līgu
Kaspars Svārups. Foto: OFK Bačka

Serbijas Superlīgas futbola klubs OFK "Bačka Palanka" pavēstījis par 26 gadus vecā Kaspara Svārupa pievienošanos komandai. Šomēnes Svārupam apritēs 27 gadi.

Iepriekšējā sezonā "Bačka" Serbijas 1. līgā ieņēma ceturto vietu un iekļuva Superlīgā, kas pandēmijas dēļ tika paplašināta līdz 20 komandām, visām 16 vienībām saglabājot vietu divīzijā. Šosezon gan no augstākās līgas kritīs seši no divdesmit klubiem, un "Bačka" pašlaik ar 11 punktiem 19 spēlēs atrodas pēdējā pozīcijā, no drošības zonas atpaliekot par desmit punktiem. Sezonu Horvātijas pierobežas klubs atsāks 6. februārī pret savu tuvāko sāncensi "Mačva Šabac".

Iepriekšējos divus gadus Svārups pavadīja "Ventspilī", iepriekšējā sezonā sākot 17 no 23 spēlēm un gūstot astoņus vārtus, kas bija otrais labākais rādītājs komandā. Septiņus no astoņiem vārtiem Svārups gan guva pret apakšējā četrinieka klubiem, bet no augšgala komandām iesita vienīgi "Valmierai". Interesanti, ka "Bačka" savā mājaslapā Svārupu sākumā pieteica kā pussargu, kurš var palīdzēt spēles organizācijā laukuma vidusdaļā, taču pēcāk viņa pozīciju pārlaboja uz centra uzbrucēju.

Ventspilnieks lielāko daļu karjeras ir pavadījis "Ventspilī", taču Virslīgas karjeru sāka fāmklubā "Tranzīts" un Latvijā spēlējis arī "Ilūkstē", "Jūrmalā" un Jūrmalas "Spartakā". Kādreizējais Latvijas U21 izlases uzbrucējs ārzemēs līdz šim bija spēlējis vienīgi Polijas 3. līgā, 2014. gada otrajā pusē desmit spēlēs gūstot divus vārtus.

Atgādinām, ka "Ventspils"' līderis Lukass Villela ir pārgājis uz RFS, gruzīns Georgi Eristavi atgriezies dzimtenē, bet Raens Tālbergs acīmredzot tiks izīrēts "Mettai". Serbijā savulaik spēlējis arī Latvijas izlases vārtsargs Oļegs Karavajevs, kurš deviņdesmito gadu sākumā pārstāvēja Belgradas OFK. Pagājušā gada oktobrī Karavajevs 59 gadu vecumā aizgāja mūžībā.

Izmantotie resursi:
https://ofkbacka.rs/vesti/letonac-i...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-14 22:38, pirms 3 gadiem
Bačka nesamelos

     [+] [-]

, 2021-01-14 22:45, pirms 3 gadiem
Tik labi nepārzinu Serbija Superlīgu. Sākumā padomāju, ka Svārups nez kā ticis Bačka Topola komandā, kura šobrīd ieņem 8.vietu līgā un šosezon spēlēja UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā. Tagad zināšu, ka ir 2 Bačkas Serbijas Superlīgā.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-14 23:15, pirms 3 gadiem
Tu iegāji pa dziļo bačkā

     [+] [-]

, 2021-01-15 09:54, pirms 3 gadiem
Sāk palikt diezgan jautri ar Ventspils sastāvu! Nez kādus leģionārus šoreiz savilks uz Ventspili vai tomēr dos iespēju vietējiem no akadēmijas?

Tie, kas tur tuvāk piesaistīti klubam, kāda ir informācija?

     [+] [-]

, 2021-01-15 12:52, pirms 3 gadiem
Prieks par Kasparu, tas ir tikai progress viņa karjerā.

     [+] [-]

, 2021-01-15 13:16, pirms 3 gadiem
Ārzemēs Kaspars ir bijis Rubin dublieros un Norvēģijas Sortland komandā 3.līgā.😉

     [+] [-]

, 2021-01-15 14:06, pirms 3 gadiem
Nu redz,maikls 19 mani apsteidza😃Novēlēsim Kasparam veiksmi.Klubs ir necils,tāpēc domājams pie spēļu prakses tiks.Par FK Ventspili pagaidām dzirdam tikai par komandu atstājošiem.Un vēl nav arī bijusi informācija par notikušo akcionāru sapulci.Cerams,ka neesmu palaidis garām.Kā Šišhanova kungam veicās ar akciju pārpirkšanu un jauna kompanjona piesaisti?

     [+] [-]

, 2021-01-15 14:15, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Nu redz,maikls 19 mani apsteidza😃Novēlēsim Kasparam veiksmi.Klubs ir necils,tāpēc domājams pie spēļu prakses tiks.Par FK Ventspili pagaidām dzirdam tikai par komandu atstājošiem.Un vēl nav arī bijusi informācija par notikušo akcionāru sapulci.Cerams,ka neesmu palaidis garām.Kā Šišhanova kungam veicās ar akciju pārpirkšanu un jauna kompanjona piesaisti?
kas dzirdams par atstājušiem ,kuri,uz kurieni?

     [+] [-]

, 2021-01-15 14:57, pirms 3 gadiem
Bronsons rakstīja: kas dzirdams par atstājušiem ,kuri,uz kurieni?
Nezinu neko vairāk,kā šeit SC raksta.Ar kluba pārstāvjiem neesmu komunicējis kopš vasaras,kad pārstāju pildīt spēles informatora pienākumus.