Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Līdzjutēji iebalso E. Višņakovu Ekstraklases 2013. gada simboliskajā izlasē

Rolands Eliņš

Līdzjutēji iebalso E. Višņakovu Ekstraklases 2013. gada simboliskajā izlasē
Eduards Višņakovs
Foto: widzew.pl

Latvijas izlases futbolists Eduards Višņakovs Polijas futbolistu asociācijas organizētajā aptaujā iebalsots kā viens no 11 simboliskās izlases dalībniekiem. Aptaujā varēja piedalīties visi Polijas futbola līdzjutēji, tiesa, oficiālajā klubu balsojumā analogas izlases noteikšanā Višņakova vārds neparādījās.

Eduards Višņakovs šosezon piedalījies 19 Ekstraklases spēlēs, gūstot deviņus vārtus (komanda kopā – 19). Viņa Lodzas „Widzew” komandai gan tik labi neiet un pēc pieklājīga sezonas sākuma tā noslīdējusi uz pēdējo vietu līgā.

Sliktais „Widzew” sniegums gan nav mazinājis Višņakova vērtējumu Polijas līdzjutēju acīs, kuri iebalsojuši viņu Ekstraklases gada (nevis sezonas) simboliskajā izlasē. Eduards ir viens no pieciem leģionāriem, kuri izpelnījušies šādu godu. Vēl izlasē iekļauts spānis Dani Kvintana, japānis Takafumi Akahoši, slovāks Dušans Kucjaks un portugālis Marko Paišau, bet pārējie ir Polijas pārstāvji.

Pieci spēlētāji pārstāv čempionvienības Varšavas „Legia” krāsas, bet Višņakovs un Paišau ir vienīgie, kuri spēlē Ekstraklases otrā ešalona komandās. Savukārt par vērtīgāko spēlētāju līdzjutēji ar nospiedošu pārsvaru (saņemti 69% balsu) tika atzīts Akahoši.

Polijas futbolistu asociācija publicējusi arī oficiālo, proti, klubu pārstāvju sastādīto gada simbolisko izlasi, taču tajā Višņakova vārds nav iekļauts. Tāpat nevienā no simboliskajām izlasēm nav iekļuvis vārtsargs Pāvels Šteinbors, kura spēle ir viens no iemesliem, kādēļ Zabžes „Gornik” šobrīd ieņem otro vietu līgā. Abās izlasēs – gan līdzjutēju, gan klubu vērtējumā – pirmā vārtsarga vieta atvēlēta „Legia” spēlētājam Dušanam Kucjakam.

Jau ziņojām, ka Višņakovs arī tika nominēts gada labākā Ekstraklases uzbrucēja balvai.

Izmantotie resursi:
PZP - Polski Zwi±zek Pi³karzy

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-01-14 16:22, pirms 11 gadiem
Malacis, sezonas sākumā jau spridzināja, bet nevar jau visu laiku sist iekšā ja komanda atrodas pēdēja vieta līgā, un vidējā zona ka Skonto

  +2 [+] [-]

, 2014-01-14 16:37, pirms 11 gadiem
Tu skat, kā kādreizējais "liepājnieks" Akahoši uzplaucis!

  +2 [+] [-]

, 2014-01-14 17:20, pirms 11 gadiem
Super! Līdzjutēji Eduardu iemīlējuši un novērtē. Jācer, ka pēc sezonas atsākšanās Eduards turpinās iesākto un vilks Widzew. Nešaubos, ka būs piedāvājumi no citiem klubiem jau arī šajā transfēru logā, bet Widzew, manuprāt, pagaidām viņu nekur vēl nelaidīs, un pareizi jau vien ir - jāpalīdz komandai.

Virslīga bijusi par atspēriena punktu karjerā ne tikai Akahoši, kurš šosezon Ekstraklasē lielisks, kādreizējais skontietis Vladimers Dvališvili ar 9 goliem Varšavas Legia labā arī ir starp top vārtu guvējiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja