Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tobers atgriežas laukumā Polijas Ekstraklasē, "Lechia" attālinās no Top 3

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tobers atgriežas laukumā Polijas Ekstraklasē, "Lechia" attālinās no Top 3
Kristers Tobers. Foto: Lechia Gdańsk

Polijas Ekstraklasē pēc divu spēļu pārtraukuma laukumā devies Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, kura pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" izbraukumā ar 0:1 piekāpās Glivices "Piast".

• 21 gadu vecais Tobers laukumā tika sūtīts 82. minūtē, kad rezultāts jau bija 1:0 "Piast" labā. "Lechia" neuzvarēja ceturtajā no pēdējām piecām spēlēm, ar 25 spēlēs sakrātiem 40 punktiem kopvērtējumā saglabājot ceturto vietu.

• No pirmā trijnieka "Lechia" atpaliek par astoņu punktu tiesu, turklāt augstāk esošajām uzbrucēja Vladislava Gutkovska komandai Čenstohovas "Rakow" un Poznaņas "Lech" ir pa vienai cīņai rezervē.

Igaunijas Meistarlīgā 24 gadus vecais vārtsargs Ivans Baturins neitralizēja septiņus no deviņiem pretinieku sitieniem vārtu rāmī, tomēr neglāba Tallinas "Legion" no zaudējuma ar 0:2 pret valsts čempioni Tallinas "Levadia".