Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tobera ''Grasshoppers'' Šveicē trešais zaudējums, Cigaņika ''Luzern'' - otrā uzvara

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tobera ''Grasshoppers'' Šveicē trešais zaudējums, Cigaņika ''Luzern'' - otrā uzvara
Kristers Tobers. Foto: gcz.ch

Šodien Šveices futbola augstākās līgas ceturtās kārtas ietvaros zaudēja Kristera Tobera ''Grasshoppers'', kas izbraukumā ar 0:1 piekāpās ''St.Gallen''. Tas lika piedzīvot trešo zaudējumu sezonas ievada četrās spēlēs. Tobers laukumā pavadīja visu spēli. Otro uzvaru čempionātā svinēja Andreja Cigaņika pārstāvētā ''Luzern'', kas ar 3:2 pārspēja ''Lugano''.

• Šveices augstākajā līgā futbolā joprojām bez uzvarām spēlē Kristera Tobera ‘’Grasshoppers’’, kas šodien izbraukumā ar 0:1 piekāpās ‘’St.Gallen’’.

• Četrās spēlēs klubs ticis pie viena neizšķirta. Pagaidām viens punkts tam dod pēdējo vietu čempionātā.

• Tobers laukumā devās sākumsastāvā, spēlēja kā viens no centra aizsargiem un laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

• Pēc nedēļas ‘’Grasshoppers’’ paredzēta spēle Šveices kausā, bet Šveices augstākajā līgā nākamā cīņa paredzēta 24. augustā pret ‘’Sion’’.

• Citā spēlē uzvarēja Andreja Cigaņika ‘’Luzern’’, kas izbraukumā ar 3:2 pārspēja ‘’Lugano’’. Tika svinēta otrā uzvara, kas šobrīd dod sesto vietu čempionātā.

• Cigaņiks laukumā devās sākumsastāvā, spēlējot kā aizsargs. Viņš nospēlēja visu spēli.

• Nākamajā nedēļas nogalē ‘’Luzern’’ arī spēlēs Šveices kausā, bet augstākās līgas turnīrā nākamais mačs plānots 24. augustā pret ‘’Winterthur’’.

     [+] [-]

, 2024-08-11 17:54, pirms mēneša
Zaudēja toberam ar steigu pron no kluba.