Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels 90. minūtē nāk uz maiņu pret "Crystal Palace" un izstājas no FA kausa

Rolands Eliņš

Rakels 90. minūtē nāk uz maiņu pret "Crystal Palace" un izstājas no FA kausa
Deniss Rakels
Foto: Getreading.co.uk

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā Denisa Rakela pārstāvētā „Reading” izstājusies ceturtdaļfinālā, jo aizvadīja ļoti neveiksmīgas spēles beigas pret Premjerlīgas klubu „Crystal Palace” un zaudēja 0:2. Rakels devās laukumā uz maiņu 90. minūtē, rezultātam esot 0:1.

Deniss Rakels bija devies sākumsastāvā iepriekšējā „Reading” spēlē „Championship”, kur viņa komanda cieta zaudējumu 1:3, vienīgos vārtus gūstot tikai kompensācijas laikā, kad Rakels jau bija nomainīts. FA kausa spēlē pret Premjerlīgas komandu „Crystal Palace” Rakels palika rezervē, un viņš bija vienīgā izmaiņa „Reading” sākumsastāvā. „Crystal Palace” šobrīd 15. vietā Premjerlīgā, bet FA kausa ceturtdaļfinālā ar 1:0 pieveica Premjerlīgas vicelīderi „Tottenham”.

„Reading” mača gaitā bija spiesta biežāk aizsargāties, taču rezultātu 0:0 spēja noturēt līdz pat pēdējām minūtēm. Tad Rakela komandu iegāza nepārdomāts Džeika Kūpera pārkāpums savā soda laukumā, kas atstāja „Reading” mazākumā un ļāva „Crystal Palace” ar 11 metru soda sitienu izvirzīties vadībā 85. minūtē, vārtus gūstot Johanam Kabajam. „Reading” vēl mēģināja glābties un sūtīja laukumā papildu uzbrucēju Rakelu, taču viņš nospēlēja vien pāris minūtes, „Crystal Palace” panāca 2:0 un iesoļoja pusfinālā.

Jāpiemin, ka „Reading” pagājušajā sezonā iekļuva FA kausa pusfinālā, kur tikai papildlaikā piekāpās Londonas „Arsenal”. Savukārt šī turnīra finālā 145 gadus vecais britu klubs nav spēlējis.

Polijas Ekstraklasē visas 90 minūtes „Korona” sastāvā nospēlēja Vladislavs Gabovs, kurš palīdzēja komandai spēlēt 2:2 pret Vroclavas „Slask”. Gabova komanda spēles laikā nonāca iedzinējos 0:2, vārtus Vroclavas rindās guva arī bijušais „Skonto” spēlētājs Laša Dvali, bet mača izskaņā „Korona” izrāva neizšķirtu. Līgas kopvērtējumā „Korona”, kuras pieteikumā šodien nebija Aleksandrs Fertovs, ieņem 13. vietu 16 komandu konkurencē.

Neizšķirts Artūra Karašauska pārstāvētajai Glivices „Piast”, kas savā laukumā spēlēja 2:2 ar „Podbeskidzie”. Karašausks palika rezervē, bet „Piast”, lai arī no zaudējuma izglābās un atspēlējās tikai 80. minūtē, ar mača rezultātu īpaši apmierināta nevar būt, jo zaudēti punkti pret līgas 11. vietu. „Piast” joprojām tēmē uz Ekstraklases čempionu titulu un punktu ziņā panākusi Varšavas „Legia”, taču Varšavai vēl spēle rezervē.

Kipras čempionātā cīņā par palikšanu augstākajā līgā neizšķirti 0:0 nospēlējusi vārtsarga Jāņa Krūmiņa pārstāvētā „Paphos”. Krūmiņš savainojuma dēļ nav spēlējis jau krietnu laiku un arī šodienas mačā pret „Aris” palika rezervē.

Jānis Ikaunieks nebija iekļauts „Metz” pieteikumā spēlei pret „Ajaccio”, kurā Mecas vienība prata tikt galā ar palikšanu mazākumā 43. minūtē, kad rezultāts bija 1:2. „Metz” otrajā puslaikā atspēlējās un izrāva uzvaru, kas ļauj pacelties uz sesto vietu Francijas otrajā līgā. No „pacelšanās zonas” jeb trešās vietas Ikaunieka komanda atpaliek par diviem punktiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-12 01:09, pirms 9 gadiem
"savā laukumā ar 2:2 zaudēja „Podbeskidzie”." ... - autor?!

     [+] [-]

, 2016-03-13 09:08, pirms 9 gadiem
Ikaunitku atpakal uz liepaju!