Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koliņko paliek sausā, Zjuzinam savainojums

Agris Suveizda

Koliņko paliek sausā, Zjuzinam savainojums
Aleksandrs Koliņko
Foto: fc-baltika.ru

Vairākas spēles aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie ārzemju klubi. Aleksandrs Koliņko palīdzēja Kaļiņingradas "Baltika" izcīnīt uzvaru pret "Neftekhimik" - 1:0. Diemžēl jau spēles sākumā savainojumu guva cits Latvijas izlases futbolists Artūrs Zjuzins, kurš tika nomainīts.

Kaļiņingradas "Baltika" savā laukumā apspēlēja vienu no pastarītēm "Neftekhimik" un nezaudēja piekto maču pēc kārtas. Aleksandrs Koliņko visu spēli sargāja mājinieku vārtus, bet "Baltika" jau pirmā puslaika vidū nācās izdarīt divas piespiedu maiņas - viens no savainotajiem bija Artūrs Zjuzins, kurš tika nomainīts 22.minūtē. Gan Koliņko, gan Zjuzins ir izsaukti uz Latvijas izlasi.

Uzvaru svinēja arī Volgogradas "Rotor" un Maskavas "Torpedo", kas apspēlēja attiecīgi "Khimik" (2:0) un "Shinnik" (1:0). Ivans Lukjanovs izgāja "Rotor" pamatsastāvā un tika nomainīts pēc pirmā puslaika. "Torpedo" uzbrucējs Edgars Gauračs laukumā devās kompensācijas laikā. Savukārt otro nedēļu pēc kārtas ar 2:4 zaudēja Krasnojarskas "Yenisey", kas atzina Sanktpēterburgas "Dynamo" pārākumu. Oļegs Laizāns laukumā bija visu spēli un izdarīja divus bīstamus sitienus pa vārtiem.

No Latvijas spēlētāju pārstāvētajiem klubiem visaugstāk Krievijas pēc spēka otrās līgas tabulā ir "Torpedo", kas katastrofāli iesāka sezonu, taču ar 35 punktiem 22 spēlēs ieņem pagaidu ceturto vietu. Devītajā vietā ar 31 punktu ir Baltika", vietu zemāk atrodas "Yenisey" (30), bet Lukjanova "Rotor" ar 23 punktiem joprojām ir izkrišanas zonā - 16.vietā 19 komandu konkurencē.

Tikmēr Krievijas Premjerlīgā uzvarēja gan Maskavas CSKA, gan Permas "Amkar". CSKA bez savainotā Aleksandra Cauņas izrēķinājās ar Groznijas "Terek" (4:1), savukārt "Amkar" 83.minūtē izrāva uzvaru pret pēdējā vietā esošo Mahačkalas "Anzhi" (1:0). "Amkar" izmantoja tikai vienu spēlētāju maiņu, un Vladimirs Kamešs palika rezervē. Pateicoties Sanktpēterburgas "Zenit" zaudējumam pret Maskavas "Spartak" (2:4), CSKA pietuvojās līderei un ar 30 punktiem 16 mačos ieņem ceturto vietu. "Amkar" ar 27 punktiem ir sestajā pozīcijā.

Kārtējo neveiksmi Polijas Ekstraklasē piedzīvoja Lodzas "Widzew", kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās līgas līderei Varšavas "Legia". Eduards un Aleksejs Višņakovi laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Vienā no epizodēm Eduards pēc brāļa piespēles no tuvas distances aizsita gar pašu vārtu stabu.

Izmantotie resursi:
Onedivision.ru - Футбол России: Премьер Лига...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат
Футбольная национальная лига
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-10 19:55, pirms 11 gadiem
Cerēsim, ka Zjuzina savainojums nebūs nopietns un viņš varēs palīdzēt izlasei pret īriem un Yeovil.