Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam lieliska spēle, "Sion" negūst vārtus arī 5.kārtā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vaņinam lieliska spēle, "Sion" negūst vārtus arī 5.kārtā
Andris Vaņins
Foto: bick.ch

Šveices Superlīgas 5. kārtas spēlē otro sauso spēli sezonā aizvadīja Andris Vaņins, palīdzot "Sion" nospēlēt 0:0 ar "Grasshoppers". Vaņins bija lielisks, ko gan nevar teikt par viņa partneriem komandā...

Andris Vaņins 5. kārtas spēlē vairākas reizes glāba "Sion" no vārtu zaudējuma (pirmo reizi jau 33. sekundē), palīdzot komandai iegūt punktiņu pret vicečempioni "Grasshoppers" - 0:0. Vaņins glābis gan pretinieku izgājienā viens pret vienu, gan atvairījis tālsitienu, gan soda sitienu. Vienreiz Andrim izlīdzējis arī vārtu stabs, taču kopumā šveiciešu apskatniekiem nav šaubu - Vaņins bija labākais "Sion" rindās. Tai pašā laikā Šveices mediji raksta, ka tādu Vaņinu vajadzētu arī uzbrukumā... Kā nu ne, ja Siona nav guvusi vārtus nevienā spēlē piecās kārtās!

"Sion" piecos mačos ir divi punkti par diviem 0:0 neizšķirtiem. Šāds sniegums "Sion" dod 9. vietu 10 komandu konkurencē, turklāt pēdējā vietā esošā "Lausanne-Sport", kurai ir viens punkts, savu 5. kārtas spēli vēl tikai aizvadīs.

Lietuvas čempionātā sausa spēle arī Mārim Eltermanim, kurš palīdzēja "Kruoja" ar 1:0 uzvarēt "Banga". Tāpat uzvara vārtsargam Pāvelam Davidovam un "Sūduvai", kas izbraukumā ar 3:1 pārspēja Igora Kozlova pārstāvēto čempioni "Ekranas". Kozlovs palika rezervē, kamēr Davidovs veiksmīgi sargāja "Sūduvas" vārtus.

Polijas 1. līgā trešo spēli Lenčnas "Gornik" sastāvā aizvadījis Nikolajs Kozačuks. Viņš izbraukuma spēlē pret "Flota" iznāca sākumsastāvā, taču jau pēc 1. puslaika, rezultātam esot 0:0, tika nomainīts. Spēle beidzās 1:1. Kozačukam viens neslikts tālšāviens un arī dzeltenā kartīte. "Gornik" jau no 40. minūtes spēlēja vairākumā, bet tikai 90. minūtē izglābās no zaudējuma...

Azerbaidžānas čempionātā vārtsargs Pāvels Doroševs palika čempiones "Neftchi" rezervē. "Neftchi" viesos ar 2:0 apspēlēja "Ravan".

Par mūsu leģionāriem, kuru komandas šodien spēlēja agrāk, varat izlasīt šeit.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-10 23:52, pirms 11 gadiem
respect vecim!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-11 02:53, pirms 11 gadiem
Vaņins Sionā kļuvis par neapšaubāmu komandas līderi. Tagad vēl būtu jāpiedāvā šveiciešiem kāds no Virslīgas rezultatīvākajiem uzbrucējiem, jo citādi 3 punktu iegūšana pagaidām izskatās gaužām bēdīgs un attāls pasākums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja