Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Górnik" ar Smirnovu zaudē "Panathinaikos"

Andris Liepa
Andris Liepa

"Górnik" ar Smirnovu zaudē "Panathinaikos"
Māris Smirnovs uzklausa galvenā trenera
Rišarda Viečoreka ieteikumus
Foto: Lukašs Laskovskis
www.gornikzabrze.pl

Vakar Māra Smirnova pārstāvētais Polijas klubs Zabžes "Górnik", gatavojoties jaunajai sezonai, Austrijā aizvadīja pārbaudes spēli, kurā ar 1:2 zaudēja Grieķijas superklubam "Panathinaikos". Smirnovs laukumā aizvadīja otro puslaiku.

Zabžes "Górnik" aizvada treniņnometni Zalcburgā (Austrija), kur komandai paredzētas trīs pārbaudes spēles. Pirmo no tām "Górnik" aizvadīja vakar pret Grieķijas "Panathinaikos", 12. jūlijā tiksies ar Luisa Aragonesa trenēto Stambulas "Fenerbahce", bet 16. jūlijā samēros spēkus ar Polijas zemākas līgas komandu "Victoria" no Pilzno. Jaunais Polijas čempionāts sāksies 27. jūlijā.

Vakardienas mačā "Górnik" pret "Panathinaikos" pēc 1. puslaika atradās vadībā ar 1:0, taču otrajās 45 minūtēs grieķu superklubs iesita divus vārtus un uzvarēja ar 2:1. Smirnovs laukumā aizvadīja tieši otro puslaiku, kurš "Górnik" izrādījās tik neveiksmīgs.

Neskatoties uz zaudējumu, pēc spēles Zabžes "Górnik" treneris Rišards Viečoreks izteica lielu apmierinātību ar savas komandas sniegumu. Pirmais puslaiks treneraprāt bija ļoti labs, bet neveiksmīgo otro puslaiku Viečoreks skaidro ar faktu, ka nav pieticis spēlētāju resursu, lai otrajā puslaikā varētu spēlēt citi 11 futbolisti - tie, kas spēlēja abus puslaikus, manāmi pagura, jo šobrīd spēlētājiem treniņnometnē tiek uzlikta liela slodze. Viečoreks arī pieminēja, ka vairāki spēlētāji tikai pamazām sāk uzņemt formu, kas attiecoties arī uz Smirnovu, kurš nupat atguvies no smaga savainojuma.

Izmnatotie resursi:
gornikzabrze.pl

  -1 [+] [-]

, 2008-07-10 10:45, pirms 16 gadiem
rezumee': iznaca un zaudeeja!

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:58, pirms 16 gadiem
chesis rakstīja: rezumee': iznaca un zaudeeja!

ne vienmeer....

     [+] [-]

, 2008-07-10 11:17, pirms 16 gadiem
Panathinaikos tomēr ir klasi augstāks klubs,tāpēc arī tādam nav kauns zaudēt pat pārbaudes spēlē,ja,protams,viņi spēlēja ar labāko sastāvu.

     [+] [-]

, 2008-07-10 11:47, pirms 16 gadiem
nu nekas tas tak ir panatinaikos ko jus gribat..labi ka vismaz ar pieklajigu rez

     [+] [-]

, 2008-07-10 12:34, pirms 16 gadiem
kaadu veel sgaraavi?!?!?!? Gurnikaa speelee ari labas klases speletaji, pienjemu, ka var zaudet nepavelkot (kaut, piem., vecuma zinjaa, Gurnjikaa speelee daudz vecaki speletaji, bet ar pieredzi).... ir taadi monstri kaa Hajto (kadas 6 sezonas, ja nemaldos bija stabilaakais polju aizsargs izlasee un Shalke04), ir ari labi pussargi,- Marko Bajic' un Brencheks) tikai ar uzbruceejiem ir probleemas...