Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karlsonam vārti Azerbaidžānas kausā, "Inter" iekļūst 1/4 finālā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Karlsonam vārti Azerbaidžānas kausā, "Inter" iekļūst 1/4 finālā
Ģirts Karlsons
www.inter.az

Vakar un aizvakar Azerbaidžānas kausā mačus aizvadīja Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Ar vārtu guvumu izcēlās Ģirts Karlsons, palīdzot Baku "Inter" iekļūt 1/4 finālā. Tālāk tika vēl divu mūsējo vienības.

"Inter" viesos stājās pretī "Susa" vienībai, un 15. minūtē izvirzījās vadībā, kad vārtus guva Ģirts Karlsons. Mūsu futbolists pie rezultāta 2:0 63. minūtē tika nomainīts, bet spēle beidzās ar 4:1 viesu labā. Viens vārtu guvums arī Karlsonu nomainījušajam lietuvietim Robertam Poškum. Visas 90 minūtes "Qabala" vārtos aizvadīja Pāvels Doroševs, un viņa klubs ar 2:0 pieveica "Neftci ISM" vienību. Doroševam jau kārtējā sausā spēle pēc kārtas.

Denisa Romanova "Khazar Lankaran" ar 3:1 uzvarēja "MKT Araz" vienību. Šoreiz "Khazar" vārtus sargāja tieši Romanovs, kurš vienīgos vārtus ielaida mača 22. minūtē. Tālāk netika vienīgi Andreja Rubina "Karabakh". Spēles ar "Turan" pamatlaiks un arī papildlaiks beidzās ar 0:0, bet pēcspēles 11 metru sitienos ar 4:3 pārāki izrādījās "Turan" futbolisti. Rubins savainojuma dēļ kādu laiku nebija spēlējis, bet šodien atkal izgāja laukumā, dodoties uz maiņu 85. minūtē. Ceturtdaļfinālā "Khazar" spēlēs ar "Neftchi", "Qabala" ar "Baki", bet "Inter" ar "Absheron" vienību.

Pirmdien kārtējo spēli Moldovas čempionātā aizvadīja Tiraspoles "Sheriff" – 1:1 pret "Academia". Edgars Gauračs spēlei bija pieteikts, bet laukumā neizgāja. Turnīra tabulā "Sherrif" ar 19 spēlēs (10-8-1) izcīnītiem 38 punktiem ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Peşəkar Futbol Liqası
Футбольный клуб Шериф

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-09 16:50, pirms 14 gadiem
Malacis, Kaadu pus gadu nebija iesitis! Zheel Gauracha par soliņa sildīšanu kartejo reizi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-09 18:01, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Beidzot iesitis. Karlsonam jaatgriezas Liepaja - ta ir vinja komanda!
piekritu

     [+] [-]

, 2010-12-09 20:54, pirms 14 gadiem
Beidzot veiksmīga diena mūsējiem Azerbaidžānā un visiem kopā - Rubins beidzot atgriežas pēc traumes, žēl tikai, ka zaudējums, bet vismaz beidzot atgriešanās laukumā, Romanovs spēlē beidzot un uzvar, Doroševam atkal sausā spēle un uzvara + vēl pāri visam Karļiks beidzot gūst vārtus. Skaisti. Vairāk šādu dienu!

Bet, ja godīgi, ļoti liels prieks par Karļiku, jo tik sen nebija izdevies iesist, šis gols droši vien dod lielu gandarījumu un varbūt kā atspēriena punkts nākamajiem goliem. Ir jāpacīnās par vietu atkal izlases pamatsastāvā, lai arī tur ir Verpis un Rudņevs.

     [+] [-]

, 2010-12-10 10:23, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Beidzot iesitis. Karlsonam jaatgriezas Liepaja - ta ir vinja komanda!
Tikai Liepāja, tikai Metalurgs! Ārzemju klubos Propellers ir jau sevi pierādījis! Mīksti futbolisti nevienam nav vajadzīgi.