Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis neizmanto lielisku iespēju, Eduarda Emša klubs uzvar pēdējās sekundēs

Agris Suveizda

Gutkovskis neizmanto lielisku iespēju, Eduarda Emša klubs uzvar pēdējās sekundēs
Vladislavs Gutkovskis. Foto: rakow.com

Ārzemju futbola līgās pie spēles laika tika Vladislavs Gutkovskis, Raivis Jurkovskis, Eduards Emsis un Roberts Zelmanis.

Izlases nometnē savainojuma dēļ aizvadījis tikai vienu no sešiem puslaikiem, laukumā atgriezies Vladislavs Gutkovskis, kurš 67. minūtē pie rezultāta 2:1 devās uz maiņu un 87. minūtē neizmantoja izcilu iespēju, apspēlēdams vārtsargu un netrāpīdams tukšos vārtos. Neizmantotā iespēja gan neliedza nosargāt uzvaru pār Krakovas "Wisla" (2:1). Čenstohovas "Rakow" nezaudēja septītajā mačā pēc kārtas (4-3-0) un Polijas Ekstraklases tabulā nostiprinājās trešajā vietā, par punktu atpaliekot no vicelīderes Ščecinas Pogon". Gutkovskis ir piedalījies visās sezonas spēlēs un tikai četrās palicis ārpus pamatsastāva – spēles sākumu no rezervistu soliņa viņš vēroja pirmoreiz kopš novembra.

Īrijā 64 minūtes aizvadīja Raivis Jurkovskis, taču viena no favorītēm "Dundalk" ļoti neveiksmīgi sākusi sezonu un zaudēja jau trešajā mačā pēc kārtas – šoreiz 0:1 pret "Bohemians". "Dundalk" četros mačos ir tikai viens punkts un priekšpēdējā vieta tabulā. Jurkovskis tika nomainīts pie rezultāta 0:1. Armēnijas čempionātā laimīgu uzvaru otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē izrāva "Noah", kas ar 1:0 pārspēja priekšpēdējā vietā esošo "Pyunik" (1:0). Latvijas izlases pussargs Eduards Emsis laukumā pavadīja visu maču. "Noah" ar 25 punktiem 16 spēlēs pakāpās uz ceturto vietu un no līderes "Ararat", kas aizvadījusi par spēli mazāk, atpaliek par trim punktiem.

Polijā rezervē palika vārtsargi Pāvels Šteinbors un Vjačeslavs Kudrjavcevs. Šteinbora pārstāvētā Bjalistokas "Jagiellonia" ar 2:1 pieveica Krakovas "Cracovia", izcīnīja tikai otro uzvaru deviņos mačos un pakāpās uz devīto vietu. Savukārt Kudrjavceva Lodzas "Widzew" 1. līgā spēlēja neizšķirti 0:0 ar "Puszcza". Abas komandas atrodas uzreiz aiz labāko sešinieka jeb pārspēļu zonas. Lietuvā bez uzvaras joprojām ir jaunpienācēja "Dainava", kas jau trešajā minūtē realizēja pendeli, tomēr ar 1:3 zaudēja "Panevežys". 19 gadus vecais latviešu aizsargs Roberts Zelmanis devās laukumā pirmā puslaika izskaņā pie rezultāta 1:1. "Dainava" neizietas licencēšanas dēļ sezonu sāka ar mīnus trim punktiem un pašlaik ar nulli (trīs neizškirti) atrodas devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://alyga.lt/rungtynes/2021-04-...

     [+] [-]

, 2021-04-10 09:25, pirms 3 gadiem
Jurkovskis spēlēja kā centra pussargs ,ja "flashscore" nemelo. Palabojiet ja kļūdos.
Ja tā bija tad "Dundalk", manuprāt, šauj garām ar Raivja potenciālu viņam parocīgākas pozīcijās.
Spēli neredzēju ,varbūt bija labs arī tur.