Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašausks: "Par mani esot interesējies "Shakhtar""

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Karašausks: "Par mani esot interesējies "Shakhtar""
Artūrs Karašausks
Foto: fcdnipro.ua

Artūrs Karašausks, "Skonto" futbolists, kurš šobrīd izīrēts Ukrainas klubam "Dnipro", sarunā ar kluba interneta portālu fcdnipro.ua stāsta par nokļūšanu Dņepropetrovskas kluba rindās, kā arī par to, ka par viņu esot interesējušies citi klubi, ieskaitot Doņeckas "Shakhtar".

"Pirms mēneša "Dnipro" atsūtīja "Skonto" ielūgumu, lai es atbraucu atrādīties. Tiku izīrēts uz novembra beigām, bet ja izdosies sevi pierādīt, būs iespēja arī palikt šeit pavisam. "Dnipro" – tas ir liels solis uz priekšu, tāpēc, kad atnāca uzaicinājums, biju ļoti priecīgs, šeit ir augsta līmeņa čempionāts. 18 gadu vecumā nonākt šādā klubā – tas ir liels solis uz priekšu futbolista karjerā, un es darīšu visu, lai paliktu šajā komandā. Šeit ir visi priekšnosacījumi attīstībai."

Uz jautājumu par konkurenci uz iekļūšanu sastāvā Karašausks atbildēja: "Konkurence ir visur! Nekad no tās neesmu baidījies. Vienmēr esmu spēlējis ar gadu vecākiem puišiem, un ir bijis jāpierāda, ka esmu spēcīgāks. Pat priecājos, ka būs grūti, jo tā ir interesantāk. Tāpēc, jo grūtāk būs treniņos, jo vairāk progresēšu. Nāksies pierast arī pie tā, ka šeit futbols ir ātrāks. Ar Māri Verpakovski gan par Ukrainas čempionātu runājis neesmu. Apspriedos ar Vladimiru Koļesņičenko, kurš arī spēlējis šajā čempionātā. Viņš brīdināja, ka būs smagi un novēlēja veiksmi."

"Nezinu, kāpēc pēdējā laikā neizdevās gūt vārtus. Varbūt veiksme novērsās no manis, jo iespējas bija katrā spēlē. Droši varu teikt, ka man zvaigžņu slimības – vēl jau neko neesmu sasniedzis."

Par debiju Latvijas izlasē mačā ar Ganu: "Tas bija neaptverami! Mēs spēlējām Londonā pret tādām zvaigznēm. Kad izgāju laukumā, bija pat nedaudz bail, bet pēc tam sapratu – nav ko baidīties, jāspēlē. Ļoti priecājos, ka treneris deva iespēju sevi pierādīt." Tāpat jaunais uzbrucējs izsakās par to, ka viņa pakalpojumos bijuši ieinteresēti arī citi klubi: "Zināju, ka par mani interesējās ārzemju klubi. Ziemā it kā pat "Shakhtar" esot interesējies, tomēr centos šīm runām nepievērst uzmanību."

"Dnipro" Ukrainas čempionātā šobrīd ieņem trešo vietu, tikai par punktu atpaliekot no Kijevas "Dynamo".

Izmantotie resursi:
FC Dnipro | Official site | www.fcdnipro.ua

  +2 [+] [-]

, 2010-09-08 20:39, pirms 14 gadiem
Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-09-08 20:55, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: un? Cauņa pirms pāris gadiem ēda Terija iemīļoto kabonādi Čelsijas ēstuvē ar Drogbā dakšu un no Lamparda šķīvja.
Labi teikts.

     [+] [-]

, 2010-09-08 21:03, pirms 14 gadiem
šaubos vai paliks, pat LČ pēdējā laikā bija apaļšs nulle!

  +3 [+] [-]

, 2010-09-08 21:06, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: un? Cauņa pirms pāris gadiem ēda Terija iemīļoto kabonādi Čelsijas ēstuvē ar Drogbā dakšu un no Lamparda šķīvja.
Ideāli pateikts vnk nav vārdu!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-08 21:07, pirms 14 gadiem
kaut kā neticas, ka šitas varētu sāk sist Ukainas čempionāta golus, visdrīzākais scenārijs, ka patusēsies līdz novembrim pa Ukrainu un atgriezīsies Skonto.

     [+] [-]

, 2010-09-08 21:47, pirms 14 gadiem
Ceru, ka tikai būs kāpums uz augšu. Var jau noprast, ka labs kontrakts bija pamatā, un plusā vēl līdzīga mentalitāte un krievu valoda ikdienā, jo no šādām iespējām kaut kur eiropā visi jaunie bēg kā no uguns...

  +1 [+] [-]

, 2010-09-08 23:21, pirms 14 gadiem
Lai veicas sevi pierādīt. Čempionāts un komanda tiešām ļoti laba, tāpēc jācenšas, cik spēka. Veiksmi. Prieks par viņu.