Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Žigajevs pēc astoņu mēnešu pārtraukuma atgriezies laukumā

Andris Liepa
Andris Liepa

Žigajevs pēc astoņu mēnešu pārtraukuma atgriezies laukumā
Jurijs Žigajevs (pa labi)
Foto: no personīgā arhīva

Vakar futbola laukumā pēc ilgstoša traumas ārstēšanas perioda atgriezies Latvijas izlases pussargs Jurijs Žigajevs, kurš uzspēlējis Polijas Ekstaklases dublieru turnīrā.

Lodzas „Widzew” piederošais Jurijs Žigajevs ceļgala saišu savainojumu guva 2011. gada septembrī un kopš tā laika netika spēlējis. Vakar mūsu pussargs beidzot atgriezās laukumā, izejot Polijas Ekstraklases dublieru spēlē pret Poznaņas „Lech” dublieriem. „Widzew” viesos šo spēli uzvarēja ar 2:1, bet Žigajevs nospēlēja līdz 83. minūtei, kad tika nomainīts. Jurijs izcēlās ar vairākiem sitieniem pa vārtiem un kopumā nospēlējis labi.

Vakar Uzbekistānas čempionāta 7. kārtas spēlē Andreja Perepļotkina „Nasaf” mājās 1 200 skatītāju klātbūtnē ar 2:0 pārspēja „Qizilqum” vienību. Mūsu uzbrūkošajam pussargam pilna spēle. „Nasaf”, kura atšķirībā no vairuma komandu, izspēlējusi tikai sešas spēles (viena tika pārcelta) ar bilanci 4-2-0 izvirzījusies 1. vietā.

Izmantotie resursi:
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...
fcnasaf.uz

     [+] [-]

, 2012-05-08 12:16, pirms 12 gadiem
Gribētos zināt kas tālāk notiks ar Žigajevu, vai ats, ka spēlēja dublieros nozīmē, ka viņam piedāvās jaunu līgumu?

     [+] [-]

, 2012-05-08 18:59, pirms 12 gadiem
bembists rakstīja: Gribētos zināt kas tālāk notiks ar Žigajevu, vai ats, ka spēlēja dublieros nozīmē, ka viņam piedāvās jaunu līgumu?
Diez vai jaunu līgumu piedāvās. Jācer, ka Jurijs uzņems formu pēc iespējas drīzāk un tad varēs vasarā uz klubiem pa pārbaudēm braukāt. Bet nu prieks, ka viņš ir atpakaļ. Izlases modelī vieta jāparedz arī viņam.