Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovs Anglijā nepaliks

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovs Anglijā nepaliks
Deniss Ivanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas izlases un "Liepājas metalurga" aizsargs Deniss Ivanovs, kurš aizvadījis pārbaudes laiku Anglijas "Championship" līgas klubā "Norwich City", jau rīt atgriezīsies Latvijā, lai pievienotos Liepājas futbolistiem gatavošanās posmā jaunajai sezonai.

"Pārbaudes laiku esmu aizvadījis. Treneri teica, ka esmu labs spēlētājs, iepatikos, labi atdodu piespēles, taču tā jau saka visiem... Viņi meklējot augumā raženāku aizsargu, kurš varētu nolasīt visas gaisa bumbas utt. Klubs apsolīja, ka vajadzības gadījumā gatavs dot labu rekomendāciju par mani.

Tomēr nenožēloju, ka aizbraucu uz Angliju un patrenējos šeit - komanda un spēlētāji bija labi, pavadītais laiks izrādījās noderīgs. Gada sākumā, protams, vēl neesmu optimālajā formā, taču citādi pilnībā pārliecinājos, ka "Championship" līmenī spēlēt varu," šovakar portālam eSports.lv telefonsarunā pastāstīja Deniss Ivanovs.

Jau rīt "Liepājas metalurga" aizsargs pievienosies klubam, lai ar to turpinātu gatavošanos jaunajai sezonai. Sākumā bija plānots, ka Deniss pārbaudes laiku izies vēl kādā angļu klubā, taču no tā nebūtu jēgas: "Brīvdienās viņiem ir spēle čempionātā un viena diena atpūtai. Tā ka man sanāktu vēl kaut kur patrenēties tikai pāris dienas, jo "Metalurgs" 16. janvārī izbrauks uz treniņnometni Turcijā. Rītvakar lidošu atpakaļ uz Rīgu un tad braukšu uz Liepāju. Vai ir vēl kādi varianti? Pagaidām neko teikt nevaru, skatīsimies."

Jau ziņojām, ka "Liepājas metalurgā", visticamāk, nepaliks uzbrucējs Ģirts Karlsons. Kā vakar sarunā ar eSports.lv atzina liepājnieku galvenais treneris Ridigers Abramčiks, Karlsonam esot divi piedāvājumi no ārzemju klubiem (tos vāciešu speciālists nosaukt gan nevarēja), turklāt treneris gatavs Ģirtu ieteikt kādam Vācijas klubam - 2. bundeslīgā Karlsons nepārprotami spēlēt varot, bet pirmajā būtu jācīnās smagi. Tāpat iespējams, ka Liepājā nepaliks cits uzbrucējs - Kristaps Grebis. Pēc Abramčika vārdiem, Kristapam esot piedāvājumi Azerbaidžānā un Turcijā, bet pats futbolists sarunā ar eSports.lv atzina, ka nekā tik konkrēta neesot, tomēr skaidrība, vai viņš paliks Liepājā, varētu būt nākamnedēļ. Abu šo uzbrucēju aiziešanas gadījumā liepājnieki noteikti meklēs viņu vietā vienu, divus jaunus uzbrucējus. Iespējams, no Abramčika dzimtenes - Vācijas.

 +18 [+] [-]

, 2009-01-08 20:30, pirms 16 gadiem
baac.. vinjam butu tur tiri piemerota vieta... ceru ka atradis vel kadu labu vietu

 +25 [+] [-]

, 2009-01-08 20:32, pirms 16 gadiem
Vai tad vinji nezinaaja cik Ivanovs garsh pirms vins ieradas Anglijaa?

 +10 [+] [-]

, 2009-01-08 20:33, pirms 16 gadiem
ervains91 rakstīja: baac.. vinjam butu tur tiri piemerota vieta... ceru ka atradis vel kadu labu vietu
nu nezinu vai tieši tur buutu tā labākā...
bet nevar noliegt, ka labs vinjs ir... vajadzeetu kkur arpus LV paspeleet, varbuut uz dienvidiem kādā līgā

  -3 [+] [-]

, 2009-01-08 20:34, pirms 16 gadiem
Butu labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-08 20:40, pirms 16 gadiem
Varbuut nafig to Angliju! Tur taapat reti kurs muuseejais tiek... Varbuut var meegjinaat Vaacijas, skotijas,zviedru,rumaanju klubus! Čo ta paaraak biezi naakas lasiit zinjas- "Muuseejais anglijaa nepaliek", "Netika laukumaa", "netika pieteikts pat rezervistiem" U.Tml!

  +3 [+] [-]

, 2009-01-08 20:46, pirms 16 gadiem
Lai arī ''Liepājas Metalurgs'', kuru Ivanovs pārstāvēja iepriekšējās sezonas, šonedēļ sāks gatavoties jaunajai sezonai, Deniss Ivanovs šajā laikā ir devies uz Angliju. Futbolists mēģinās iekļūt ''Norwich City'' klubā, kas pēc spēku samēra spēlē Anglijas otrajā līgā jeb ''Championship''. Ivanovs gan devies uz pārbaudi un ja futbolistam neizdosies nostiprināties šajā klubā, padomā esot arī kāds cits variants. To gan uzzināt nav izdevies, tomēr var apgalvot, ka Deniss Ivanovs netaisās atgriezties ne Liepājā, ne LMT virslīgā.

Esports autora Mālmeistara apgalvojums!!

  +8 [+] [-]

, 2009-01-08 20:49, pirms 16 gadiem
saaku lasiit virsrakstu un no saakuma paapratu! nodomaaju, ka Ivanovkis Anglijaa nepaliks!
redziet ko Bimbambols un Grigalis man nodariijushi!

  +4 [+] [-]

, 2009-01-08 20:51, pirms 16 gadiem
JimBim rakstīja: Lai arī ''Liepājas Metalurgs'', kuru Ivanovs pārstāvēja iepriekšējās sezonas, šonedēļ sāks gatavoties jaunajai sezonai, Deniss Ivanovs šajā laikā ir devies uz Angliju. Futbolists mēģinās iekļūt ''Norwich City'' klubā, kas pēc spēku samēra spēlē Anglijas otrajā līgā jeb ''Championship''. Ivanovs gan devies uz pārbaudi un ja futbolistam neizdosies nostiprināties šajā klubā, padomā esot arī kāds cits variants. To gan uzzināt nav izdevies, tomēr var apgalvot, ka Deniss Ivanovs netaisās atgriezties ne Liepājā, ne LMT virslīgā.

Esports autora Mālmeistara apgalvojums!!
1) Tā rakstīja resursi, kas komandai un Liepājai ir tuvāk
2) Vēl vakar arī Ivanovs pats domāja, ka brauks uz otru klubu

  +6 [+] [-]

, 2009-01-08 21:12, pirms 16 gadiem
Rubins guva vartus spele pret Spartak Nalcik!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-01-08 21:49, pirms 16 gadiem
andrejff rakstīja: ''Ivanovskis Anglijā nepaliks'' viņš dosies uz NBA
labs!!! ...

  +3 [+] [-]

, 2009-01-08 21:53, pirms 16 gadiem
Neatminos kur, vai šeit vai liepājniekos jau pirms Ivanova izlidošanas uz Angliju vairākkārt uzsvēru, ka tur nav Ivanova vieta viņa auguma un fizisko dotumu dēļ. Tas arī apstiprinājās. Ivanova vieta būtu Spānija, tur ne pavisam nav vajadzīgi masīvi centra aizsargi.

     [+] [-]

, 2009-01-08 21:55, pirms 16 gadiem
Ja runājam par Grebi un Karļiku, tad viņi varētu ātrāk tikt skaidrībā ko viņi grib. Laiks ta iet. Ko var vilkt, nesaprotu?? Neaizvietojamu cilvēku nav un ar varu mīļš nekļūsi.

     [+] [-]

, 2009-01-08 22:03, pirms 16 gadiem
Nu redz kaa beerniibaa vajadzeeja daudz vitamiinus eest, lai augtu lielaaks!, betnu jau pa veelu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-01-08 22:22, pirms 16 gadiem
Lai brauc spēlēt uz kādu pundurvalstinju - Andora;San -Marino; Nauru...tur būtu ražens špīleris....

  -1 [+] [-]

, 2009-01-08 22:31, pirms 16 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: 1) Tā rakstīja resursi, kas komandai un Liepājai ir tuvāk
2) Vēl vakar arī Ivanovs pats domāja, ka brauks uz otru klubu
http://www.liepajniekiem.lv/lat/sports/futbols/2009/01/05/deniss-ivanovs---uz-angliju/
kur tur rakstiits, ka Ivanovs netaisās atgriezties Latvijā? vai tas dēļ biļetes vienā virzienā. acīmredzot ar prasmi lasīt nepietiek, vēl arī ir vēlams izprast izlasīto.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-08 22:37, pirms 16 gadiem
Ja nespējat uzrakstīt normālus komentārus,tad labāk paklusējiet.Varbūt vajag ieviest vecuma cenzu,jo tādas muļķības nav patīkami lasīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-08 22:57, pirms 16 gadiem
Begemot, pārprati mani. Biju domājis nevis par (ne)atgriešanos, bet gan par otru klubu, kur pārbaudīties Anglijā. Es savukārt varbūt pārpratu komentāru par izdomājumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: LoPs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-09 08:57, pirms 16 gadiem
edziic rakstīja: nez, smieklīgi tas čista nav, šeit runa neiet par Ivanovski
chali tak zinām, kad runa iet pa D.Ivanovu..vnk tas tāds humors prieks cilvēkiem ar humor izjūtu
kas attiecās uz D.Ivanovu...tad nu kāretējo reizi pierādās, kad Latvijas futbola skolas vnk s*cks...jo nevienam neizdodas parasti nostabilizēties, kāda laba eiropas kluba pamatsastāvā uz ilgāku laiku...vnk labākiem futbolistiem, tā tas jaunības laiks paiet, kkur braukājot pa pasauli, atrādoties kādam klubam..un īsti nekur normālā komandā tā arī netiekot, nenostabilizējoties...un beigās vnk nonīkst Latvijas virslīgā, vai nu rezervē kādā ļoti vājā eiropas klubā, tādejādi sačakarējot, savu futbolista karjeru