Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis nāk uz maiņu ''Rakow'' bezvārtu neizšķirtā Polijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gutkovskis nāk uz maiņu ''Rakow'' bezvārtu neizšķirtā Polijā
Vladislavs Gutkovskis. Foto: rakow.com

Latvijas uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis nāca uz maiņu Polijas čempionāta ''Rakow'' sastāvā, bet viņa pārstāvētā vienība spēlēja neizšķirti 0:0 ar tuvāko konkurenti ''Pogon Szcezecin''. Pēc 13 spēlēm ''Rakow'' Polijā ieņem ceturto vietu.

Polijas augstākajā čempionātā Vladislavs Gutkovskis devās uz maiņu ''Rakow'' sastāvā, kas spēlēja neizšķirti 0:0 tabulas kaimiņu ''Pogon Szcezecin''. Gutkovskis laukumā devās spēles 71. minūtē. Savā laikā latvietis nospēlēja atzīstami, kamēr ''Rakow'' spēli varēja tā uzvarēt, tā zaudēt.

Pēc 13 aizvadītām spēlēm ''Rakow'' ar 26 punktiem ieņem ceturto vietu, kamēr šīs dienas pretiniece ar tikpat punktiem ir trešajā pozīcijā. Nākamo spēli čempionātā ''Rakow'' aizvadīs pēc izlašu pauzes 22. novembrī, kad izbraukumā spēkosies pret ''Cracovia''.

Kiprā zaudējumu ar 0:2 pret ''Omonia'' piedzīvoja Igora Tarasova un Artūra Karašauska pārstāvētā ''Achnas''. Igors Tarasovs laukumā devās sākumsastāvā, aizvadot pilnu maču un nopelnot brīdinājumu spēles 67. minūtē, kamēr Karašausks palika rezervē. Ar diviem punktiem sezonas deviņās spēlēs ''Achnas'' ieņem pēdējo vietu Kipras čempionātā.

Īrijā ''Dundalk'', spēlējot bez Raivja Andra Jurkovska, ar 2:0 pārspēja ''Longford''. Klubs pirms spēles ar klusuma brīdi pieminēja futbolista aizsaulē aizgājušo tēvu. Ar 48 punktiem 35 spēlēs ''Dundalk'' Īrijas čempionātā ierindojusies sestajā vietā.