Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Krollis: "Futbols neietekmē manu pārliecību, Itālijā nebija iespējams sevi pierādīt"

Emils Ozerinskis

Krollis: "Futbols neietekmē manu pārliecību, Itālijā nebija iespējams sevi pierādīt"
Raimonds Krollis izlases treniņā "Mettas" kreklā. Foto: LFF

Sestdien Liepājā norisināsies Baltijas kausa izcīņas spēle starp Latvijas un Lietuvas izlašu futbolistiem. Tā kā Paolo Nikolato trenētajai vienībai šajā izlašu logā nāksies iztikt bez Roberta Uldriķa un Vladislava Gutkovska palīdzības, tad vienam no uzbrukuma līnijas centrālajiem spēlētājiem vajadzētu būt Raimondam Krollim, kurš sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki iezīmēja, ka Itālijā zaudēja vēlmi sevi pierādīt.

Latvijas futbola izlase treniņā Piņķos bija raibāka par raibu, jo futbolistiem tika pasniegti viņu pirmo pārstāvēto komandu krekli. Ievērojams pārsvars bija zaļibaltajiem, jo ar "Mettas" krekliņiem skrēja Lūkass Vapne, Renārs Varslavāns, Oskars Vientiss un šī stāsta varonis Raimonds Krollis.

"Nogurums ir tikai uz šo brīdi, kad pēc spēles Čehijā uz Latviju braucu 12 stundas ar mašīnu. Sezonā sanāca tikai četrus mēnešus spēlēt, tā kā nebija pilna sezona un tāds kopējais nogurums nav. Pagājis pusgads kopš nebiju bijis mājās. Patīkami atgriezties. Arī noskaņojums izlasē ir tāds pozitīvāks un brīvāks," ieskicēja Krollis, kurš Čehijas pēc spēka otrajā līgā aizvadīja 12 spēles, gūstot piecus vārtus un izdarot trīs rezultatīvas piespēles.

Sarunā ar Edmundu Novicki latviešu futbolists atzina, ka pagaidām Kroļļa klubu karjeras nākotne ir miglā tīta: "Par nākamo sezonu pagaidām nezinu, kas notiks. Tā arī ir tāda interesanta sajūta - nezini, kas kā notiks. Vismaz dzīve interesantāka... Atbraucot uz izlasi, neesmu neko prasījis aģentam. Skatīsimies, kā notiks lietas ar "Spazia"."

Publiskajā telpā jau izskaņēja vēstis, ka Čehijas komandā uzbrucējs nepaliks. Krollis iezīmēja situāciju: "Nezinu, cik daudz varu stāstīt. Teiksim tā, ka plāns ar izpirkumu bija nedaudz citādāks nekā beigās realitātē tas varēja būt. Bija doma, ka cits klubs var izpirkt mani. Bija skaidrs, ka "Vyškov" mani neizpirks, jo viņi nevar nosegt ne transfēru, ne manu algu. Finansiāli viņiem tas nebija iespējams."

Par pēdējo pusgadu Latvijas izlases uzbrucējs teica: "Bija svarīgi atgūt vārtu garšu. Aiziet uz Čehijas otro līgu bija liels risks. Tur tev ir jārāda rezultāts. Futbolu māk spēlēt visur. Bija patīkami, ka bija spiediens un bija emocijas. Futbola ziņā laiks "Vyškov" bija labs un emocijām bagāts."

"Futbols baigi neietekmē manu pārliecību. Arī Itālijā stāsts nav par pārliecību. Futbols ir bizness, un ar laiku iekšēji saproti, kas kur kā notiek. No āra ir viegli spriest, bet iekšā to redzi detalizētāk. Es neteiktu, ka pārliecība kādā brīdī būtu zudusi, bet vēlme sevi pierādīt apstākļos, kad saproti, ka tas vienkārši nav iespējams," pauda Krollis, kurš Itālijas kluba "Spezia" rindās piedalījies četrās Itālijas A sērijas un deviņās B sērijas spēlēs.

     [+] [-]

, 2024-06-07 18:32, pirms 2 nedēļām
skaidrs ,ka futbols ir bizness ,bet skaidrs ka labu speeleetaaju ,liimenim atbilstosu ,komandas vadiiba uz benka netureetu ,nejau taapeec arii spezia izkrita no a ligas un svaki bij ar b liigaa, bet nesaprotu uz ko cereeja pirceeji ,bet var mazliet izprast valmieras tirgonus kameer piedaawa jaanem!

     [+] [-]

, 2024-06-07 19:30, pirms 2 nedēļām
Lai iet uz RFS uzspēlēs Eirokausos

     [+] [-]

, 2024-06-07 19:45, pirms 2 nedēļām
Treniņos piedalījies, dažās spēlēs arī tiki pie teikšanas, tāpēc nevar teikt, ka nebija iespējams sevi pierādīt... neviens bizness nav tāds, kur nav nekādas iespējas sevi pierādīt... vnk vajag sportisko nekaunību

     [+] [-]

, 2024-06-07 19:52, pirms 2 nedēļām
Nu aģents ar kluba īpašnieki arī labie, tā vietā, lai pārdotu poļiem vai šveiciešiem - iemet gaļas mašīnā kur bezcerīgi izdzīvot

     [+] [-]

, 2024-06-07 20:27, pirms 2 nedēļām
Pastnieks5 rakstīja: Nu aģents ar kluba īpašnieki arī labie, tā vietā, lai pārdotu poļiem vai šveiciešiem - iemet gaļas mašīnā kur bezcerīgi izdzīvot
Klubs paņēma naudu. Klubam primārā ir kluba perspektīva nevis spēlētāja. Klubam ir izdevīgāk paņemt miljonu "uzreiz" - no viena kluba, nevis tagad 500k un ja tiks tālāk, vēl %. Bija iespēja - izmantoja. Aģents gan varēja būt tālredzīgāks - saprast, ka ja nesanāks, ka gribētos būts 1 lielais līgums un viss - tātad arī viena lielā peļņa aģentam. Kamēr ejot pakāpeniski - būs regulārs piķis.

     [+] [-]

, 2024-06-07 20:34, pirms 2 nedēļām
petravicus rakstīja: Treniņos piedalījies, dažās spēlēs arī tiki pie teikšanas, tāpēc nevar teikt, ka nebija iespējams sevi pierādīt... neviens bizness nav tāds, kur nav nekādas iespējas sevi pierādīt... vnk vajag sportisko nekaunību
ir tadi biznesi, mani piemeram atlaida no maximas noliktivas, tikai tapec ka otraja diena man bija slimibas lapa, atnakot atpakal, pateica ka es vairs neesmu vajadzigs, ta isti sevi pat nepieradot!

     [+] [-]

, 2024-06-07 21:52, pirms 2 nedēļām
Švāģeris Bacha rakstīja: ir tadi biznesi, mani piemeram atlaida no maximas noliktivas, tikai tapec ka otraja diena man bija slimibas lapa, atnakot atpakal, pateica ka es vairs neesmu vajadzigs, ta isti sevi pat nepieradot!
Tev vajadzēja lielāku sportisko nekaunību!