Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanova savainojums nav nopietns, Morozam gads var būt beidzies

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Romanova savainojums nav nopietns, Morozam gads var būt beidzies
Deniss Romanovs (pa labi) atstāj laukumu
vakardienas mačā pret "Valencia"
Foto: www.sport.cz

Pēc vakar vakarā gūtajiem savainojumiem UEFA Eiropas līgas grupu turnīra spēlēs šodien kļuvis zināms, cik ilgi bez futbola nāksies iztikt mūsu vārtsargam Denisam Romanovam un pussargam Viktoram Morozam.

Vakar jau ziņojām, ka neveiksmīgi UEFA Eiropas līgas grupu turnīra mačus aizvadīja mūsu vārtsargs Deniss Romanovs (Prāgas "Slavia") un pussargs Viktors Morozs (Sofijas "CSKA"), kuri attiecīgi mačos pret spāņu "Valencia" un šveiciešu "Basel" pirmajā puslaikā guva savainojumus, kas neļāva turpināt maču. Diezgan unikāls gadījums, ka abi tika nomainīti tieši 28. spēles minūtē.

Šodien kļuvis zināms, cik nopietnas ir mūsu futbolistu gūtās traumas. Deniss Romanovs var atviegloti uzelpot - jau pēc nedēļas mūsu vārtsargs ar pilnu jaudu varēs atgriezties "Slavia" treniņos, jo ceļgala savainojums nav īpaši nopietns, secināts pēc ārstu apmeklējuma. Līdz ar to varam cerēt, ka jau novembra laikā Romanovs paspēs atgriezties "Slavia" vārtos. Vakar mačā pret "Valencia" (2:2) Romanovs 12. minūtē saskrējās ar spāņu kluba futbolistu Nikolu Žigiču. Aptuveni 15 minūtes mūsu vārtsargs mēģināja spēlēt, neskatoties uz savainojumu, tomēr acīmredzot saprata, ka maču pilnvērtīgi turpināt nevarēs, tāpēc tika nomainīts.

Mazliet nopietnāka situācija ir ar Viktoru Morozu. Arī viņš (tāpat kā Romanovs) jau pirmajā spēlē pēc iepriekšējā savainojuma izdziedēšanas devās laukumā savas komandas pamatsastāvā. Tomēr Sofijas "CSKA" pussargs izbraukuma mačā pret "Basel" (1:3) pirmajā puslaikā atsvaidzināja muskuļa traumu (sastiepums). Kamēr bulgāru mediji jau steidz ziņot, ka Viktoram šis gads, visticamāk, ir beidzies (šāda savainojuma gadījumā trenēties nedrīkstot vismaz mēnesi), pats Morozs sarunā ar Sportacentrs.com prognozēja mazliet īsāku atveseļošanās laiku - divas-trīs nedēļas. Tas nozīmētu, ka gada pēdējās spēlēs Viktors jau varētu būt gatavs atgriezties laukumā.

Izmantotie resursi:
fotbal.sport.cz
gong.bg

     [+] [-]

, 2009-11-06 17:22, pirms 15 gadiem
nu pēc epizodēm dōmaju ka būs otrādāk