Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Vitkovicei" ar Uvarenko vārtos zaudējums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Vitkovicei" ar Uvarenko vārtos zaudējums
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovanliberec.cz

Zaudējumu Čehijas 2. futbola līgas 10. kārtas spēlē piedzīvojis Maksima Uvarenko pārstāvētais klubs "Vitkovice", izbraukumā ar 0:2 zaudējot "Karvina".

Jau iepriekš ziņojām, ka "Vitkovice" pēdējās spēlēs sāka demonstrēt patīkamu sniegumu, regulāri izcīnot punktus, tādēļ bija pamatotas cerības, ka arī "Karvina" futbolistus izdosies uzvarēt, taču šoreiz neizdevās. Maksims Uvarenko sarunā ar portālu eSports.lv atzina, ka pretiniekiem visa mača garumā piederējusi iniciatīva, kā rezultātā Vitkovices klubs zaudēja pelnīti:

"Pēdējās divas dienas lija lietus, tādēļ mums nācās spēlēt uz ļoti cieta laukuma. Pretinieki uz šī laukuma izskatījās daudz labāk, viņi daudz labāk kombinēja un pieturēja bumbu, bet mēs spēlējām kaut ko līdzīgu skrien un sit futbolam.

Pirmos vārtus ielaidām puslaika vidū, kad pretinieki realizēja standartsituāciju. Izdarījām nevajadzīgu pārkāpumu apmēram 25 metrus no vārtiem. Pretinieks labi uzsita zem pārliktņa, man izdevās izvilkt bumbu, tā atsitās pret pārliktni, bet pirmais pie atlēkušās bumbas bija pretinieks, kurš to ieraidīja jau tukšos vārtos.

Otrais puslaiks vispār bija traģisks, jo mūs apspēlēja pēc visām notīm. Viņi izpildīja vienu sitienu pēc otra, no visām pusēm, cik tieši nepateikšu, bet ielaist vēlreiz man ļoti negribējās. 65. minūtē mūsu spēlē iestājās, kā teica treneris, pilnīgs "Haoss", jo tik daudz vārtu gūšanas momentu nemēdz būt pat treniņos. Mača 92. minūtē ielaidām arī otros vārtus. Bija arī mums pāris vārtu gūšanas momenti, taču neiesitām.

Jāatzīst, ka nebijām pelnījuši pat punktu šajā spēlē, jo pretinieks mūs pilnībā apspēlēja. Ļoti sāpīgs zaudējums, bet bijām to pelnījuši."

"Vitkovice" joprojām atrodas 16. vietā 16 komandu konkurencē, bet atstatums no pārējām komandām nav liels, tādēļ nākamā spēle pret 13. vietā esošo "Opavu" būs ļoti svarīgs.