Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gaurača nākamajam klubam jābūt zināmam tuvāko dienu laikā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gaurača nākamajam klubam jābūt zināmam tuvāko dienu laikā
Edgaram Gauračam (pa kreisi), visticamāk,
drīz nāksies atvadīties no "Ventspils" kluba
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Par Latvijas U-21 izlases un "Ventspils" uzbrucēja Edgara Gaurača pakalpojumiem ārvalstīs interese ir liela, un futbolista jaunā kluba nosaukums varētu tapt zināms tuvāko dienu laikā. Visaktīvāk par Gaurača pārvilināšanu interesējas Bukarestes "Rapid".

Rumāņi mediji jau vairākas dienas ziņo, ka Bukarestes "Rapid" ir ļoti ieinteresēta Latvijas U-21 un FK "Ventspils" uzbrucēja Edgara Gaurača (21) pakalpojumos. Vienīgā problēma ir nauda - "Rapid" otrajā sezonas pusē vēlas sasniegt augstākos mērķus savas valsts čempionātā, tādējādi vajadzīgi sastāva papildinājumi. Rumāņu presē minētā Gaurača transfēra summa gan nav viennozīmīga - tā svārstās no 200 līdz 600 tūkstošiem eiro. Tieši ne tik lielo finansiālo iespēju dēļ "Rapid" apsver iespēju Gauraču no "Ventspils" izīrēt (Gauračam joprojām ir spēkā līgumsaistības ar ventspilniekiem, pretēji iepriekš izziņotajam faktam, ka līgums beidzies decembrī) līdz sezonas beigām - ar iespēju izpirkt līgumu pavisam pēc tam.

Tomēr par Gauraču interese ir ne tikai "Rapid" nometnē, bet arī citos rumāņu klubos, kā arī Itālijā, Grieķijā utt. Sportacentrs.com šodien sazinājās ar pašu Gauraču, kurš atzina, ka jau šonedēļ viss varētu tapt skaidrs: "Šobrīd rit viss process - zinu, ka liela interese ir no pāris rumāņu klubiem, ir arī citi piedāvājumi. Atliek gaidīt - varbūt pavisam drīz būs konkrēti jaunumi. "Rapid"? Ir piedāvājums no šī kluba, un tas būtu labs variants - ir abpusēja interese. Redzēsim, kā viss izšķirsies. Ir arī no Itālijas piedāvājumi - drīkstu tur spēlēt, jo pēc "Ascoli" nākamais klubs bija "Ventspils", kam piederu joprojām."

Gauračs arī atzina, ka šobrīd ar veselību viss ir kārtībā (pagājušā gada beigās bija problēmas ar cirksni), un futbolists jau domā par gaidāmo sezonu. Bukarestes "Rapid" Rumānijas čempionātā pēc pirmā apļa jeb 17 spēlēm ar 31 punktu ieņem 5. vietu, par trim punktiem atpaliekot no līderes "Cluj".

  +6 [+] [-]

, 2010-01-06 16:18, pirms 15 gadiem
Tomēr par Gauraču interese ir ne tikai "Rapid" nometnē, bet arī citos rumāņu klubos, kā arī Itālijā, Grieķijā utt
Diez kuri klubi no Italijas un Griekijas interesejas par vinju??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-01-06 16:22, pirms 15 gadiem
FRiJJJ rakstīja: Tomēr par Gauraču interese ir ne tikai "Rapid" nometnē, bet arī citos rumāņu klubos, kā arī Itālijā, Grieķijā utt
Diez kuri klubi no Italijas un Griekijas interesejas par vinju??
to es arī gribētu zināt

  +8 [+] [-]

, 2010-01-06 16:23, pirms 15 gadiem
FRiJJJ rakstīja: Tomēr par Gauraču interese ir ne tikai "Rapid" nometnē, bet arī citos rumāņu klubos, kā arī Itālijā, Grieķijā utt
Diez kuri klubi no Italijas un Griekijas interesejas par vinju??
Par Grieķiju jau bija ziņa - sportacentrs.com
Par Itāliju - cik man zināms, A un B sērijas klubi tie acīmredzot nav

  +6 [+] [-]

, 2010-01-06 16:34, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Ascoli
Nemaz nebrīnīšos, ka Ascoli pēc tam kodīs pikstos, ka Edgaru palaiduši

  +2 [+] [-]

, 2010-01-06 16:37, pirms 15 gadiem
Es jau domaju.. rakstis par Gauraču pareju bij kopa ar Mihadjuku.. Sen zinams ka Mihadjuks paliek.. a par Gauraču neka nav. nu kog aidam

  +6 [+] [-]

, 2010-01-06 17:18, pirms 15 gadiem
Novēlu viņam kārtīgu karjeras izaugsmi !

  +3 [+] [-]

, 2010-01-06 17:28, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Nemaz nebrīnīšos, ka Ascoli pēc tam kodīs pikstos, ka Edgaru palaiduši
Ja ir tādi spēlētāji kā šis youtube.com: YouTube
- Mirco Antenucci- Performance of...
tad varbūt arī pārdzīvos, ka nav vairs Gaurača

  +1 [+] [-]

, 2010-01-06 18:12, pirms 15 gadiem
Nu ko, atliek tikai gaidīt! Veiksmi puisim, jo viņš ir viens no mūsu perspektīvākajiem spēlētājiem. Prieks, ka ir liela interese. Galu galā jāatrod ārzemēs labs klubs, kur var tikt pie liela spēles laika un gūt daudz vārtu!

     [+] [-]

, 2010-01-06 21:26, pirms 15 gadiem
Nu, un ko viņš 'Rapid' darīs? Nu, ja nu notiek brīnums un viņš 'atveras' tieši ar pāreju uz turieni, tad varbūt ir kāda jēga. Taču pagaidām spēles, ko viņš Latvijā aizvadīja, parādīja, ka viņš nav sasniedzis pat Latvijas virslīgas laba uzbrucēja līmeni. Jā, nu pret Rumānijas jauniešu interesi, protams, bija uzplaiksnījums. Tāpēc droši vien arī tāda interese no Rumānijas. Bet tas bija tikai vienu reizi. Un jauniešu komandā.
Tā kā visticamāk, ja pāries uz kādu par 'Ventspili' labāku klubu, tad uz soliņa vien sēdēt nāksies.

     [+] [-]

, 2010-01-07 19:03, pirms 15 gadiem
To donkey
Tu droši vien esi diletants, tāpēc paskaisroju. Edgars bez šaubām ir interesānts spēlētājs. Diemžēl tā ir sagādījies, ka viņš Itālijā nosēdējis uz beņķa (kaut bija viens no labākiem dublieros). Regulārā prakse viņām parādījusies tikai pārejot uz FKV. Kur viņš protāms nevarējā "uz sitienu" kļūt par bombardieri. Bet ne tikai ar Rumānijas junioriem viņš sevi parādījis - iesita Hertai, ļoti labi izskatījies citās spēlēs. Viņām vajag spēlēt un viss būs OK.