Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Višņakovam un "Ruch" lielākā sagrāve sezonā, Ikaunieka "Vysočina" pirmā uzvara

Andrejs Siliņš

Višņakovam un "Ruch" lielākā sagrāve sezonā, Ikaunieka "Vysočina" pirmā uzvara
Eduards Višņakovs
Foto: ruchchorzow.com.pl

Piektdien lielāko sagrāvi sezonā Polijas ekstraklasē futbolā piedzīvoja Eduarda Višņakova pārstāvētā Hožovas "Ruch", kas savā laukumā ar rezultātu 0:5 piekāpās Poznaņas "Lech" vienībai.

"Ruch" šajā sezonā klājies smagi un arī šovakar vieglāk nekļuva, gluži otrādi - komanda piedzīvoja lielāko sagrāvi šajā sezonā. "Lech" sasita piecus vārtus, "Ruch" piedzīvojot zaudējumu ar 0:5. Višņakovs spēli sāka pamata sastāvā, taču 61. minūtē Latvijas uzbrucēju nomainīja 21 gadu vecais polis Jakubs Araks.

Hožovas komandai šī bija otrā neveiksme pēc kārtas un septītā pēdējās astoņās spēlēs. Turnīra tabulā komanda ar 14 punktiem 15 spēlēs atrodas priekšpēdējā 15. pozīcijā. Lai izvairītos no izkrišanas uz 1. līgu, sezonas noslēgumā jāatrodas vismaz 14. vietā.

Višņakovs šajā sezonā devies laukumā astoņās spēlēs, bet vārtus gūt vēl nav izdevies.

Citā Polijas čempionāta mačā Gdiņas "Arka" spēlēja neizšķirti (0:0) ar "Wisla" komandu, bet Pāvels Šteinbors atkal palika rezervē. Latvijas vārtsargs šosezon laukumā Ekstraklasē vēl tā arī nav izgājis un piedalās vienīgi kausa mačos.

Čehijas čempionātā Dāvja Ikaunieka pārstāvētā Jihlavas "Vysočina" ar 2:1 mājās uzveica Boleslavas "Mlada". Pirmos vārtus 12. minūtē guva Mihaels Rabušics, kuru tikai 90. minūtē nomainīja tieši Ikaunieks. Dāvim pavisam neliels spēles laiks tieši pirms izlases spēles Portugālē. Šis bija "Vysočina" pirmais panākums sezonā, taču komanda ar deviņiem punktiem pēc 13 kārtām ieņem priekšpēdējo 15. vietu. Lai neizkristu uz pēc spēka otro līgu, sezonas izskaņā jābūt vismaz 14. vietā starp 16 komandām.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-05 16:13, pirms 8 gadiem
Boleslavas "Mlada" - prozit!!!