Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks un Šabala iesit vārtus, Šteinbors atvaira pendeli

Rolands Eliņš

Ikaunieks un Šabala iesit vārtus, Šteinbors atvaira pendeli
Dāvis Ikaunieks
Foto: Vysocina FC

Dāvis Ikaunieks šodien izcēlās ar vārtu guvumu Čehijas čempionāta spēlē, palīdzot savai komandai „Vysocina” ar 3:1 pieveikt Lībereces „Slovan”.

Dāvja Ikaunieka komanda šodien spērusi platu soli pretim vietas nosargāšanai Čehijas augstākajā līgā. Ar šodienas uzvaru „Vysocina” izdevās pakāpties uz 11. vietu 16 komandu konkurencē un nokļūt trīs punktus priekšā priekšpēdējās vietas īpašniecei, kas atrodas izkrišanas zonā. Konkurence gan joprojām ir ļoti sīva – desmito no 15. vietas Čehijas līgā šķir tikai trīs punkti.

Ikaunieks izcēlās ar vārtu guvumu 80. minūtē, kad pusātrajā uzbrukumā saņēma bumbu flangā un no soda laukuma stūra izdarīja ļoti precīzu sitienu. „Slovan” vārtsargs bumbu lēcienā aizskāra, taču nespēja kavēt no ieripošanas vārtu tālajā stūrī.

Ikauniekam tie bija desmitie vārti Čehijas līgā šosezon, un līgas labāko vārtu guvēju sarakstā viņš dala trešo vietu.

Kiprā spēlēt grupā palikšanu augstākajā līgā turpina Vladislavs Gabovs un viņa pārstāvētā „Paphos”, kas šodien ar 3:2 pieveica „Nicosia”. Gabovs devās sākumsastāvā, 80. minūtē saņēma brīdinājumu un pēc tam tika nomainīts.

Polijas Ekstraklasē vārtsargs Pāvels Šteinbors izcēlās ar atvairītu 11 metru soda sitienu, kad viņš palīdzēja „Arka” saglabāt neizšķirtu pret „Pogon”. Drīz pēc tam gan viņš bija spiests ielaist vārtus no spēles, bet otrā puslaika sākumā nepaspēja noreaģēt uz sitienu ar galvu no soda laukuma malas. Abas reizes „Arka” atspēlējās, taču 82. minūtē iekrita aizsardzībā, un Šteinbors ar izgājienu viens pret vienu netika galā, un viņa komanda cieta zaudējumu ar 2:3.

„Arka” tas bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas, taču komanda tāpat ir ļoti parocīgās pozīcijās, lai nosargātu vietu Ekstrklasē, pārspēļu grupā ieņemot ceturto vietu astoņu komandu konkurencē.

Savukārt Polijas pirmajā līgā ar svarīgu vārtu guvumu izcēlās Valērijs Šabala, kurš 86. minūtē izglāba komandu no zaudējuma, panākot neizšķirtu 1:1 pret „Rakow”. Tie ir Valērija desmitie vārti šosezon (devītie līgas spēlēs) „Podbeskidzie” komandas sastāvā, kura ieņem desmito vietu Polijas pirmajā līgā.

Šabala šajā līgā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem devīto vietu, turklāt ir labākais starp ārzemniekiem.

     [+] [-]

, 2018-05-05 21:15, pirms 6 gadiem
Dāvis nākošo sezonu droši vien būs spēcīgākā komandā.

     [+] [-]

, 2018-05-05 21:56, pirms 6 gadiem
Dāvis bruģē sev labu ceļu!!!
Šobrīd spēcīgākais LV futbolists!!!

     [+] [-]

, 2018-05-05 22:16, pirms 6 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Dāvis bruģē sev labu ceļu!!!
Šobrīd spēcīgākais LV futbolists!!!
Un Vaņins?

     [+] [-]

, 2018-05-05 22:59, pirms 6 gadiem
Vaņins maiņā sēž ..

     [+] [-]

, 2018-05-06 07:00, pirms 6 gadiem
наpoд недавнo pаскрыл секрет стpойногo и подтянутогo тела, не занимаясь cпоpтом и без диет лишь с помощью миостимулятора. Этoт спосoб вычитал в одном блoге и pешил cpазу же oпpобовать, результат удивил: за две недели убрал живoт и начали прocтупать кубики, подкачал руки и cпину.Тeпеpь и жeна захoтeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал и цена вoпpоca кoпeeчнaя. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано --- Блог Домашнего качка

  -1 [+] [-]

, 2018-05-06 08:51, pirms 6 gadiem
Dāvja līmenis un cena aug, bet kas būtu nākamais līmenis? TOP6 līgas manuprāt ne, moš MLS? Ar Zlatanu pamočīties par bombardīra taitlu?