Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Toberam brīdinājums un sāpīgs zaudējums pret Polijas grandu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Toberam brīdinājums un sāpīgs zaudējums pret Polijas grandu
Kristers Tobers. Foto: Lechia Gdańsk

Polijas Ekstraklasē pārtrūkusi Latvijas valstsvienības futbolista Kristera Tobera pārstāvētās Gdaņskas "Lechia" triju panākumu sērija, komandai izbraukumā cīņas galotnē piekāpjoties (1:2) vicelīderei Varšavas "Legia".

• 21 gadu vecais aizsargs Tobers laukumā atradās teju visu pamatlaiku, tiekot nomainīts 90. minūtē, rezultātam tobrīd esot 1:2. Latvietis 34. minūtē izpelnījās dzelteno kartīti.

• Vēl 74. minūtē gdaņskiešiem piederēja minimāls pārsvars, nākamo 13 minūšu laikā "Legia" futbolistiem gūstot izšķirošos divus vārtus.

• 15 spēlēs 14 punktus iekrājusī "Lechia" Ekstraklases kopvērtējumā saglabājusi 15. pozīciju, turpretim 16 cīņās 31 punktu nopelnījušie varšavieši no uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētās līderes Čenstohovas "Rakow" atpaliek par četru punktu tiesu.

Nīderlandes "Eredivisie" meistarsacīkstēs trešo neveiksmi un ceturto sauso spēli pēc kārtas piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Roberta Uldriķa Leuvardenas "Cambuur", savā laukumā atzīstot "Nijmegen" pārākumu (0:1).

• 24 gadus vecais Uldriķis tika sūtīts "Cambuur" sākumsastāvā, pēcāk 58. minūtē, rezultātam esot 0:1, tiekot nomainīts.

• 12 spēlēs astoņus punktus izcīnījusī "Cambuur" "Eredivisie" kopvērtējumā ieņem 16. no kopumā 18 vietām.

Izmantotie avoti:
https://www.ekstraklasa.org/centrum...
https://eredivisie.nl/home/

     [+] [-]

, 2022-11-06 03:00, pirms gada
Tiem visiem toberiem un uldrikiem jāpamācas no GUTkovsky kā jāspēlē
Lai paskatās kā savulaik RUDNEV golus sita

     [+] [-]

, 2022-11-06 11:33, pirms gada
uldriķim tur pāris sūdiņi ieripoja un tas arī viss..gan jau ka holandieši sapratīs ka nesūdīgi iegrābušies ar šo kokkāji

     [+] [-]

, 2022-11-06 14:19, pirms gada
Bronsons rakstīja: uldriķim tur pāris sūdiņi ieripoja un tas arī viss..gan jau ka holandieši sapratīs ka nesūdīgi iegrābušies ar šo kokkāji
🤣
Jau sapratuši
Momentu realizācija nekāda