Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovskis neizmanto iespēju, arī pārējiem nav nekāda saldā maize...

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Verpakovskis neizmanto iespēju, arī pārējiem nav nekāda saldā maize...
Māris Verpakovskis vārtos
Foto: azerisport.com

Informējam par Latvijas leģionāru gaitām dažādās futbola līgās.

Māra Verpakovska un Denisa Ivanova pārstāvētā "Baku" Azerbaidžānas čempionātā izspēlēja kārtējo neizšķirtu - šoreiz 0:0 viesos pret "Kapaz". "Baku" jau septītais neizšķirts 10 spēlēs (1-7-2) un pirmspēdējā vieta turnīrā. Verpakovskis pēc ilgāka pārtraukuma iznāca sākumsastāvā un spēles sākumā viņam bija laba iespēja gūt vārtus, taču bumba lidoja pāri vārtiem. Verpakovskis tika nomainīts 57. minūtē, bet Ivanovs tā arī palika rezervē.

Sestdien noslēdzies Igaunijas čempionāts. Pirmo reizi par valsts čempioni kļuvusi "Nomme Kalju", kura gan titulu nodrošināja jau krietni iepriekš. Vairāku Latvijas futbolistu pārstāvētā Narvas "Trans" mājās pēdējās 10 minūtēs izrāva neizšķirtu 2:2 pret bronzas ieguvēju Tallinas "Flora", tādējādi nosargājot 4. vietu. Šajā mačā "Trans" rindās Aleksandrs Abramenko nospēlēja pilnu spēli, bet Dmitrijs Medeckis nāca uz maiņu 60. minūtē. Jevgeņijs Kazura un Aleksejs Kuplovs Oginskis palika rezervē. 5. pozīciju turnīrā ieņēma Romāna Gladiļina "Sillamae", kura pēdējā kārtā punktu skaita ziņā panāca "Trans", izbraukumā ar 5:0 sagraujot "Viljandi". Gladiļins iznāca sākumsastāvā, aizvadot pilnu maču.

Polijas Ekstraklasē kārtējo reizi dažādus puslaikus aizvadījusi Arta Lazdiņa Gļivices "Piast". Atkal 1. puslaiks tika aizvadīts labi, uzvarot to ar 1:0 cīņā pret Hožuvas "Ruch", taču jau no 29. minūtes nācās spēlēt mazākumā un pēc pārtraukuma pretinieks salauza Lazdiņa komandu, uzvarot ar 3:1. Mūsu futbolistam pilna spēle, Lazdiņš īpaši nav izcelts, un lielākās diskusijas ir par to, vai bija jānoraida "Piast" futbolists.

Polijas 1. līgā Denisa Rakela Katovices GKS pēdējā minūtē izlaida uzvaru pār Grudzioncas "Olimpia" - 1:1. Rakels nespēlēja. Aleksandra Čekulajeva "Lombard Papa" guva 1:0 uzvaru pār "Haladas", taču mūsu uzbrucējs palika rezervē.

Ivana Lukjanova pārstāvētā Zaporožjes "Metallurg" viesos tikās ar Ukrainas čempioni un grandu Doņeckas "Shakhtar", kas nedēļas vidū Čempionu līgā pārspēja pašu Londonas "Chelsea". Diemžēl Lukjanovs tā arī palika rezervē, bet viņa komanda zaudēja ar 0:2, pasliktinot bilanci līdz vēl briesmīgākajam 0-2-12.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-04 03:18, pirms 12 gadiem
Tas klubs kursh igauniski rakstaas kaa Nomme Kalju patiesiibaa jaasauc par Nimme Kalju!!!

     [+] [-]

, 2012-11-04 09:59, pirms 12 gadiem
"Verpakovskis neizmanto iespēju"- nez kāpēc mani tas neizbrīna