Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķis: "Šis bija īpašs brīdis, jo debijas spēli biju gaidījis jau vairākas nedēļas"

Rolands Eliņš

Uldriķis: "Šis bija īpašs brīdis, jo debijas spēli biju gaidījis jau vairākas nedēļas"
Roberts Uldriķis. Foto: Dijksmedia.nl

Svētdien Nīderlandes futbola čempionātā savus pirmos vārtus guva Roberts Uldriķis, paveicot to savā debijas spēlē "Cambuur" sastāvā spēlē pret "AZ Alkmaar" (1:3). Pēcspēles intervijā kluba mājaslapā Uldriķis norādīja, ka debiju sanācis gaidīt vairākas nedēļas, tāpēc šis brīdis ir vēl jo īpašāks.

"Biju priecīgs, ka debijas maču varēju aizvadīt mājas spēlē mūsu komandas līdzjutēju priekšā," sacīja Roberts Uldriķis. "Tas bija īpašs brīdis, jo savu debiju biju gaidījis jau kādas trīs nedēļas. Taču piedzīvojām zaudējumu, un tāpēc sajūtas nemaz nav tik labas, jo esmu šeit ieradies, lai uzvarētu. Tāpēc tagad emocijas ir dažādas."

"Aizvadītā spēle pret AZ bija ļoti grūta," turpināja Uldriķis. "Pirmajā puslaikā nonācām iedzinējos ar 0:2. Mums bija iespējas pašiem, taču tad ielaidām trešos vārtus, kas visu padarīja vēl grūtāku. Tad pienāca mani vārti un pie rezultāta 1:3 mums bija nelielas cerības, taču saņēmām interesantu sarkano kartīti un spēle līdz ar to principā beidzās. Taču centāmies līdz galam, žēl, ka nesanāca atspēlēties."

Uldriķis norādīja, ka, ja būtu izdevies ātri gūt arī otros vārtus, tad vēl būtu pieticis laika likt pretiniekiem kārtīgi panervozēt.

Kluba intervijā Uldriķim arī tika vaicāts par viņa gūtajiem vārtiem, kurus viņam sanāca gūt, kad bumba mainīja lidojuma virzienu pēc atsišanās pret viņa kāju. Uldriķim tika vaicāts, vai viņa pirmais vārtu guvums "Eredivisie" sanāca apzināts vai nejaušs, un Latvijas futbolists viegli pasmējās, ka pilnīgi tīšām tas tomēr nebija.

"Atbilde šeit būs 50 pret 50," sacīja Uldriķis. "Redzēju, ka partnera izdarītais sitiens pa vārtiem nav sanācis izcils, bumba nāca man tieši virsū. Man ir lielas pēdas, tad nu varēju tās izmantot sev par labu. Bumba iegāja vārtos, un esmu priecīgs, ka tā."

Uldriķis intervijas beigās atzīmēja, ka šobrīd vēl nav uzņēmis optimālo fizisko kondīciju, taču cer to izdarīt jau pavisam drīz: "Ceru, ka tagad tikšu pie spēles laika Latvijas izlasē, kur, starp citu, paredzēta arī spēle tieši pret Nīderlandes izlasi. Un pēc tam jau varēšu atkal palīdzēt komandai vēl vairāk."

Latvijas izlasei, kuras sastāvā iekļauts arī Uldriķis, oktobrī paredzēti mājas mači pret Nīderlandi un Turciju, kamēr "Eredivisie" devītās vietas īpašniecei "Cambuur" nākamā spēle paredzēta 16. oktobrī pret "Sittard', kamēr 24. oktobrī gaidāms liels mačs savā laukumā – tikšanās ar Roterdamas "Feyenoord".

Izmantotie resursi:
https://cambuur.nl/nieuws/video-nab...

     [+] [-]

, 2021-10-04 10:38, pirms 3 gadiem
Gols paliek gols! Var patikt vārtu guvums, bedt cik vēl LR futbolistu šobrīd Neederlandes futbola līgā gūst vārtus? Mana paaudze auga laikā, kad Stepanovs spēlēja ARSENAL, kad Pahars uguņoja Southepntonā, kad BLEIDELIS un Rubins skaitījās Anglijas premjerlīgas sastāvā, kad Gorkš kapāja vārtus Anglijā, kad Rudņevs iesita Juventusam 3 bankas, pēc tam pārceļoties uz Germany bundeslīgu. Šo sarakstu var turpināt. Jurka Laizans, Andrejs Štolcers, Alkesandrs Cauna, unt.t.t.

     [+] [-]

, 2021-10-04 11:15, pirms 3 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2021-10-04 12:19, pirms 3 gadiem
Regbists rakstīja: Gols paliek gols! Var patikt vārtu guvums, bedt cik vēl LR futbolistu šobrīd Neederlandes futbola līgā gūst vārtus? ...
Izcili pateikts, lielākā daļa LV izlases vilcēnu tik var sapņot par tādu līmeni

     [+] [-]

, 2021-10-04 12:20, pirms 3 gadiem
Cerams Dainis nākošajās spēlēs sākumsastāvā uzliks uz Uldriķi un Krolli !

     [+] [-]

, 2021-10-04 18:26, pirms 3 gadiem
Regbists rakstīja: Gols paliek gols! Var patikt vārtu guvums, bedt cik vēl LR futbolistu šobrīd Neederlandes futbola līgā gūst vārtus? Mana paaudze auga laikā, kad Stepanovs spēlēja ARSENAL, kad Pahars uguņoja Southepntonā, kad BLEIDELIS un Rubins skaitījās Anglijas premjerlīgas sastāvā, kad Gorkš kapāja vārtus Anglijā, kad Rudņevs iesita Juventusam 3 bankas, pēc tam pārceļoties uz Germany bundeslīgu. Šo sarakstu var turpināt. Jurka Laizans, Andrejs Štolcers, Alkesandrs Cauna, unt.t.t.
pensionāru paaudze