Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs nerealizē 11 metru soda sitienu, Gauračs nomaina Labuku

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lukjanovs nerealizē 11 metru soda sitienu, Gauračs nomaina Labuku
Ivans Lukjanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, ”Sporta Avīze”

Informējam par Latvijas futbola leģionāru gaitām pēdējo divu dienu laikā.

Vakar notika vairākas Krievijas Nacionālās līgas spēles. Edgara Gaurača pārstāvētais Maskavas "Torpedo" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Naļčikas "Spartak". Gauračs uznāca uz maiņu 71. minūtē, nomainot bijušo skontieti Tadu Labuku brīdī, kad rezultāts bija 0:1 par sliktu "Torpedo". Gandrīz uzreiz Gauračs nokļuva aizmugures stāvoklī, bet 1:1 "Torpedo" panāca 81. minūtē pēc stūra sitiena.

Ivana Lukjanova "Volgar" piedzīvoja kārtējo zaudējumu, mājās ar 0:1 piekāpjoties "SKA-Energia". Lukjanovam pilna spēle un... nerealizēta pendele. Mača 24. minūtē pēc mūsu futbolista centrējuma tika pieturēts Antipenko. Tiesnesis ne tikai norādīja uz 11 metru atzīmi, bet arī diezgan šokējoši noraidīja viesu spēlētāju. Tomēr Lukjanovs, izpildot 11 metru soda sitienu. uzsita praktiski pa vārtu vidu... 89. minūtē tiesnesis ar pendeli sodīja arī "Volgar", un "SKA Energia" futbolists savu iespēju izmantoja, dodot viesiem laimīgu 1:0 uzvaru. Lukjanova kontā trīs sitieni, 35 piespēles ar 73% precizitāti un deviņas uzvarētas divcīņas (50%). "Volgar" atrodas pēdējā vietā.

Šodien DĀR čempionātā atkal nav spēlējuši Pāvels Šteinbors un Ritus Krjauklis. Mūsu vārtsargs palika rezervē, bet aizsargs atkal netika iekļauts pieteikumā. Anglijas Čempionātā Vitālija Maksimenko pārstāvētā "Brighton" (mūsu futbolists gan izīrēts "Yeowil Town") vakar nospēlēja 0:0 ar "Charlton Athletic". Sešas kārtas pirms beigām "Brighton" saglabā 6. vietu, tuvāko sekotāju "Leicester" apsteidzot par diviem punktiem.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-04 20:32, pirms 11 gadiem
Interesanti, ko pēc sezonas darīs Šteinbors ar Krjaukli. Ja otrais vēl piedāvājumu trūkuma gadījumā varētu LM noderēt, tad Šteinboram gan būs jāpapūlas citu klubu atrast, ja negrib DĀR beņķi ilglaicīgi sildīt. Ļoti prasmīgs vārtsargs, taču, šķiet, ka ne uz to čempionātu aizbraucis. Kaut kā neiet un LM viņu tagad, kad ir Doroševs, arī atpakaļ neviens negaida.