Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam divi vārti "Marbella Cup", Poznaņa pusfinālā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rudņevam divi vārti "Marbella Cup", Poznaņa pusfinālā
Artjoms Rudņevs
Foto: lechpoznan.pl

Šodien Spānijā „Marbella Cup” turnīrā 1/4 fināla spēli aizvadījusi Artjoma Rudņeva pārstāvētā Poznaņas „Lech”, kas ar 5:0 sagrāva rumāņu „Timisoara”. Divus vārtus savas komandas labā guva Rudņevs.

Sākotnēji tika ziņots, ka „Lech” pretinieki 1/4 finālā būs Maskavas CSKA, kas solīja Artjoma Rudņeva un Aleksandra Cauņas tikšanos aci pret aci laukumā. Tomēr tad par nožēlu nopietnu savainojumu guva Cauņa (sekoja operācija), savukārt vēlāk turnīra organizatori izziņoja citus pārus, liekot „Lech” spēkoties ar Rumānijas „Timisoara”. Šis klubs pagājušajā sezonā kļuva par Rumānijas vicečempionu, kvalificējoties Čempionu līgai, taču pēcāk šīs tiesības tika atņemtas, bet pats klubs nosūtīts uz 2. līgu finanšu parādu dēļ.

Jau 5. minūtē pēc Kriveca piespēles Rudņevs izgāja viens pret vienu, taču moments palika neizmantots. Pēc trim minūtēm mūsu uzbrucējam bija vēl viena iespēja, taču šoreiz viņš sita gar pašu vārtu stabu. 23. minūtē Rudņevs izgājienā viens pret vienu trāpīja pa vārtsargu, atvairīto bumbu sita Muravskis, vārtsargs glāba atkal, bet bumba vēlreiz nonāca pie Rudņeva, kurš raidīja bumbu pāri. 34. minūtē Rudņevs vāji uzsita ar galvu, bet 1. puslaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem, Latvijas uzbrucējam esot redzamākajai personai laukumā.

56. minūtē rezultāts beidzot tika atklāts, un to paveica Rudņevs, pie tam ļoti kuriozā veidā. „Timisoara” vārtsargs, izraidot bumbu, trāpīja pa savu aizsargu, un bumba lidoja vārtos, kur pirms līnijas to palaboja Rudņevs – 1:0. 67. minūtē „Lech” labāk apmaksātais futbolists, aizsargs Arboleda, pēc soda sitiena, kuru nopelnīja Rudņevs, panāca 2:0. 72. minūtē pēc Rudņeva piespēles trešos vārtus mačā guva Sļusarskis (3:0), bet vēl pēc minūtē jau Sļusarskis atdeva bumbu Rudņevam, kurš guva savus otros vārtus spēlē, vienlaikus panākot graujošo 4:0. 78. minūtē individuālus vārtus guva Stiličs (jau 5:0), bet Rudņevu nomainīja 79. minūtē. Spēle noslēdzās ar 5:0 – Rudņevam divi vārti, bet kopā starpsezonas pārbaudes mačos jau četri precīzi raidījumi.

Turnīra pusfinālā „Lech” tiksies ar cita 1/4 fināla starp Krievijas „Rubin” un Gruzijas „Zestafoni” uzvarētāju. Jāpiebilst, ka pirmajā šīs dienas 1/4 finālā Maskavas CSKA negaidīti ar 0:1 piekāpās Ķīnas „Guangzhou Evergrande”.

  +4 [+] [-]

, 2012-02-03 18:14, pirms 13 gadiem
Liels prieks par Rudņevu. Riktīgi velk komandu. Tā tik turēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-02-03 18:20, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Liels prieks par Rudņevu. Riktīgi velk komandu. Tā tik turēt!
Es savukārt uzskatu, ka pussargi velk Rudņevu

  +4 [+] [-]

, 2012-02-03 18:24, pirms 13 gadiem
arrived rakstīja: Es savukārt uzskatu, ka pussargi velk Rudņevu
gan taa, gan taa - taa jau ir taa idealaa komandas kimija!

  +1 [+] [-]

, 2012-02-03 18:24, pirms 13 gadiem
arrived rakstīja: Es savukārt uzskatu, ka pussargi velk Rudņevu
Tu, protams, vari uzskatīt kā gribi, bet eksperti Polijā vienprātīgi uzsver, ka ja nebūtu Rudņeva tad Lech tabulā atrastos krietni zemāk.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-03 18:28, pirms 13 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Tu, protams, vari uzskatīt kā gribi, bet eksperti Polijā vienprātīgi uzsver, ka ja nebūtu Rudņeva tad Lech tabulā atrastos krietni zemāk.
Un ja nebūtu pussargi, kuri apgādā ar lieliskām izdevībām tieši Rudņevu, tad viņam nebūtu 10 izdevības (nedaudz pārspīlēju) vienā spēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-03 19:09, pirms 13 gadiem
Janyks rakstīja: Rudņevs ir tas pats kas Hossa!
Ja godīgi , tad izcils salīdzinājums

  +4 [+] [-]

, 2012-02-03 22:11, pirms 13 gadiem
Polijā katrā komandā ir lieliski pussargi, nevajag te stereotipiskus, banālus izteicienus mētāt. Ir Rudņevs Polijā stārs, ir un neko te nevar padarīt, lai arī kā Tev tas nepatīk

  -2 [+] [-]

, 2012-02-04 01:48, pirms 13 gadiem
Aigaro rakstīja: Polijā katrā komandā ir lieliski pussargi, nevajag te stereotipiskus, banālus izteicienus mētāt. Ir Rudņevs Polijā stārs, ir un neko te nevar padarīt, lai arī kā Tev tas nepatīk
Pag, pag...Kurš teica, ka nepatīk? Tas taču ir super, ka "superstārs" izmanto 1 no 3-4, praktiski 100% iespēju.
Viņa galvenais ierocis ir veiksme.