Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Baku" spēlētājs: "Komandu pametu Starkova dēļ"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bijušais "Baku" spēlētājs: "Komandu pametu Starkova dēļ"
Aleksandrs Starkovs
Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Nu jau bijušais "Baku" pussargs Ernads Skuličs kādā no intervijām Azerbaidžānas medijiem atklāj, ka bijis spiests pamest vienību galvenā trenera Aleksandra Starkova dēļ, kurš nesaskatīja viņam vietu klubā.

31 gadu vecais Skuličs Baku spēlē jau kopš 2008. gada, taču nu ir bijis spiests atstāt komandu, jo neiederējās galvenā trenera Aleksandra Starkova plānos:

"Man neizdevās atrast kopēju valodu ar treneri. Ne jau man vienīgajam bija tādas problēmas, līdzīgi bija arī ar tiem futbolistiem, kuri komandu jau pametuši. Starkovs nesaskatīja man vietu komandā. Pēc savainojuma gūšanas nevarēju kādu laiku spēlēt, bet pēc tā sadziedēšanas man pat netika dota iespēja sevi pierādīt. Man ir skumji atstāt "Baku", jo man šeit patika. Bija labas attiecības ar kluba vadību, kura vienmēr atbalstīja spēlētājus.

Esmu pieradis pie Azerbaidžānas, pie Baku. Manai ģimenei šeit patīk, tādēļ centīšos parakstīt līgumu ar kādu no šīs pilsētas klubiem. Ja nebūtu Starkova, būtu palicis "Baku"."

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте

  +8 [+] [-]

, 2012-01-03 13:33, pirms 13 gadiem
atkal sāksies runas, ka Starkovs tāds un šitāds, bet norobežojoties no tā visa, tas ir tikai normāli, ka treneris ierodoties jaunā klubā nāk ar savu koncepciju un kāds spēlētājs paliek lieks.. nav jātaisa no viduvēja spēlētāja pažinojuma kaut kāds burbulis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-01-03 13:58, pirms 13 gadiem
Hmm, kaut kā neiecirtu, jauns treneris, jauna koncepcija par spēlētājiem, so what? Nothing personal, just business.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-03 14:15, pirms 13 gadiem
Jēga no šī raksta? Tad jau rakstīsim par visiem spēlētājiem, kuri žēlojas tikko kā tiek atlaisti no komandas... Ar ko tad Starkovs atšķiras no citiem treneriem, lai nevarētu liekos aizsūtīt prom???

  +2 [+] [-]

, 2012-01-03 15:08, pirms 13 gadiem
Mackevičs parāda, ka ir diletants. Rudņevu ceļ gaismā un laiza tam olas katrā rakstā, bet Starkovam mėklē blusas.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-03 16:00, pirms 13 gadiem
Daudz tādu spēlētāju, kuru spēles stils neiederas vienā, bet lieliski der citā komandā. Tāpēc jau ir treneris, kurš komandu komplektē pēc saderības un vajadzīgajām prasmēm.
Objektīvāka kritika būtu, ja Starkovs lobējot mūsu izlases spēlētājus, to Skuliču uz soliņa turētu..

  -2 [+] [-]

, 2012-01-03 16:48, pirms 13 gadiem
raksts neaktuāls, bet ne jau autors viņu izdomāja - tā ziņa no azerisport ..