Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Toronto FC" zaudējums pret čempioniem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Toronto FC" zaudējums pret čempioniem
"Toronto FC" zaudē pirmos vārtus
Foto: AP/Scanpix

Savu nu jau ceturto zaudējumu sešās ASV Augstākās futbola līgas (MLS) spēlēs piedzīvoja Latvijas futbolista Raivja Hščanoviča pārstāvētā "Toronto FC", kuri šoreiz ar 1:2 atzina aizvadītās sezonas čempionu, Soltleiksitijas "Real", pārākumu.

Maču aktīvāk uzsāka Soltleiksitijas futbolisti un tika par to arī apbalvoti – 13. minūtē, kad pēc centrējuma ar galvu bumbu no burzmas raidīja Džeimisons Olave. Un arī otros vārtus "Real" futbolisti guva pirmajā mača pusē. Ar lielisku tālsitienu tuvajā devītnieka izcēlās Endijs Viljamss.
Pēc šāda notikumu attīstības scenārija, protams, Toronto futbolistiem neatlika nekas cits kā atspēlēties un viņi to arī darīja, lieliem spēkiem dodoties uz priekšu, taču ar vārtu gūšanu gan viņiem tik labi vis nevedās, vienīgi mača 88. minūtē, pēc tam kā savā soda laukumā ar roku nospēlēja Jūtas futbolists Kails Bekermans, Kanādas futbolistiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam – 11 metru soda sitienu realizēja Dveins Derosario.

Raivis Hščanovičs nospēlēja visu pirmo puslaiku, taču vēlāk tika nomainīts, jo viņa vietā uz laukuma izgāja vienīgo "Toronto FC" vārtu autors Dveins Derosario. Savukārt cits Latvijas futbola līdzjutējiem zināmais spēlētājs Maksims Usanovs nospēlēja visu maču.

Pēc šīsnakts zaudējuma "Toronto FC" MLS Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem piekto vietu astoņu komandu konkurencē. Savukārt Dveins Derosario ir kļuvis par līgas otro labāko vārtu guvēju, jo sešos mačos piecar seizes ir pratis raidīt bumbu vārtos. Līderis šajā rādītājā ir Edsons Badls no Losandželosas "Galaxy".
Nākamais mačs Kanādas komandai paredzēts tieši pēc nedēļas, 8. maijā, kad viņi savās mājās mēģinās uzveikt Čikāgas "Fire" futbolistus.

Izmantotie resursi:
mlsnet.com

  +1 [+] [-]

, 2010-05-02 10:58, pirms 14 gadiem
Žēl, bet tā maiņa jau pašsaprotama.