Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis pamatsastāvā minimālā zaudējumā līgas līderei

Rolands Eliņš

Gutkovskis pamatsastāvā minimālā zaudējumā līgas līderei
Vladislavs Gutkovskis
Foto: Prezglad Sportowy

Spēles Eiropas futbola līgās aizvadījuši Latvijas izlases dalībnieki Jānis Ikaunieks un Vladislavs Gutkovskis, bet abu komandas piedzīvoja zaudējumus.

Grieķijas čempionātā Jānis Ikaunieks uz maiņu devās "Larissa" komandas sastāvā, spēlē pret PAOK iesaistoties 63. minūtē. Tobrīd viņa komanda bija iedzinējos ar 0:1, bet beigās zaudēja 0:2. Kopvērtējumā Ikaunieka komanda gan saglabā 12. vietu 16 komandu konkurencē, kamēr PAOK ir trešajā vietā.

Polijas Ekstraklasē Vladislavs Gutkovskis bija "Termalica" sākumsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes, bet viņa komanda ar 0:1 zaudēja Igora Tarasova bijušajai komandai "Jagiellonia". Vienīgie vārti tika gūti ar 11 metru soda sitienu. "Jagiellonia" šobrīd ir čempionāta līdere, bet Gutkovska komanda ar trešo zaudējumu pēc kārtas noslīdējusi uz septīto vietu.

Bet Itālijas pēc spēka trešajā līgā Kristaps Zommers palika rezervē "Parma" spēlē pret "Maceretese" (2:0). Latvijas vārtsarga pārstāvētā komanda pakāpusies uz otro vietu kopvērtējumā, bet no pirmās vietas atpaliek par veseliem astoņiem punktiem.