Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovska vārti sekmē "Rakow" iekļūšanu Polijas kausa pusfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gutkovska vārti sekmē "Rakow" iekļūšanu Polijas kausa pusfinālā
Vladislavs Gutkovskis svin vārtu guvumu. Foto: Jakub Ziemianin/rakow.com

Polijas kausa izcīņas pusfinālā otro sezonu pēc kārtas iekļuva Latvijas izlases uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētā turnīra trofejas pašreizējā īpašniece Čenstohovas "Rakow", kas iepriekšējās sezonas fināla atkārtojumā ar 2:0 viesos pārspēja Gdiņas "Arka".

• Polijas vicečempiones "Rakow" un 1. līgas kluba "Arka" savā starpā aizvadītajā 2021. gada Polijas kausa finālā ar 2:1 pārāks izrādījās Gutkovska klubs. Šovakar Gutkovskis laukumā tika sūtīts uz maiņu 55. minūtē, kad rezultāts bija 1:0 "Rakow" labā. 66. minūtē Latvijas futbolists ar precīzu sitienu nostiprināja "Rakow" pārsvaru.

• 26 gadus vecajam Gutkovskim šis bija otrais vārtu guvums šosezon aizvadītajās četrās Polijas kausa spēlēs. Jāatzīmē, ka pagājušajā sezonā Latvijas spēlētājs sešās Polijas kausa cīņās izcēlās ar pieciem rezultatīviem sitieniem.

• Armēnijas Premjerlīgā otro spēli pēc kārtas uz rezervistu soliņa palika 24 gadus vecais pussargs Aleksejs Grjaznovs, piektajā pozīcijā esošajai Erevānas "Noah" mājās ar 0:1 atzīstot "Alashkert" pārākumu.